İL BAŞKANI RİZE'DE AFET BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ.

09.11.2020 - 15:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2613+ kez okundu.
 

İL BAŞKANI RİZE'DE AFET BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ.

Rize CHP Afet Bölgesini Ziyaret Etti   Önceki gün Yağan yağmurlar nedeniyle heyelan yaşanan Pazar İlçesi Zafer Mahallesi Tonyalı mevkiinde meydana gelen afet bölgesine Rize CHP İl örgütü ziyaret ederek afetzedelerden bilgi aldı   CHP Rize İl başkanlığı önceki gün yağan yağmurlardan sonra Pazar ilçesinde meydana gelen afet bölgesini ziyaret ederek afetzedelerden bilgi aldı. CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, Pazar ilçe başkanı Kazım Balta, CHP İl Genel Meclis Üyesi Ömer Hocaoğlu, Belediye Meclis Üyesi Arif Bayraktar, Hasan Telatar ve Selçuk Vatandaş'la birlikte incelemelerde bulundu.   CHP Rize İl başkanı ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, “Ciddi bir toprak kaymasının yaşandığı Pazar İlçesi Zafer Mahallesi Tonyalı Mevkiinde heyelanın olduğu bölgedeki 8 ev boşaltıldı ve 22 kişi tahliye edildi. Tahliye edilen kişiler komşu evlere yerleştirildiler. Fakat bu geçici bir durum çünkü heyelanın olduğu bölgedeki evlerde oturma şansı bulunmamaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımızın mağduriyeti acil olarak giderilmeli ve öncelikli olarak barınma sorunları çözülmelidir. Ayrıca ekonomik destek de sağlanmalıdır” dedi.  

Rize CHP Afet Bölgesini Ziyaret Etti

 

Önceki gün Yağan yağmurlar nedeniyle heyelan yaşanan Pazar İlçesi Zafer Mahallesi Tonyalı mevkiinde meydana gelen afet bölgesine Rize CHP İl örgütü ziyaret ederek afetzedelerden bilgi aldı

 

CHP Rize İl başkanlığı önceki gün yağan yağmurlardan sonra Pazar ilçesinde meydana gelen afet bölgesini ziyaret ederek afetzedelerden bilgi aldı. CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, Pazar ilçe başkanı Kazım Balta, CHP İl Genel Meclis Üyesi Ömer Hocaoğlu, Belediye Meclis Üyesi Arif Bayraktar, Hasan Telatar ve Selçuk Vatandaş'la birlikte incelemelerde bulundu.

 

CHP Rize İl başkanı ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, “Ciddi bir toprak kaymasının yaşandığı Pazar İlçesi Zafer Mahallesi Tonyalı Mevkiinde heyelanın olduğu bölgedeki 8 ev boşaltıldı ve 22 kişi tahliye edildi. Tahliye edilen kişiler komşu evlere yerleştirildiler. Fakat bu geçici bir durum çünkü heyelanın olduğu bölgedeki evlerde oturma şansı bulunmamaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımızın mağduriyeti acil olarak giderilmeli ve öncelikli olarak barınma sorunları çözülmelidir. Ayrıca ekonomik destek de sağlanmalıdır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi