İlkadım Belediyesi’nden dekoratif aydınlatma çalışması

SAMSUN 23.05.2021 - 20:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2475+ kez okundu.
 

İlkadım Belediyesi’nden dekoratif aydınlatma çalışması

SAMSUN'da İlkadım Belediyesi'nce ilçe merkezindeki insan yoğunluğunun fazla olduğu caddelerde dekoratif aydınlatma çalışmalarına başladı. İlkadım Belediyesi tarafından Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet caddelerini yeni bir görünümüne kavuşturmak için aydınlatma çalışmalarına başladı. Ekipler, cadde girişlerini önünde bulunan dekoratif süslemeli kemerlere, ledli ışıklandırma sistemi taktı.   ‘CADDELERİMİZ IŞIL IŞIL OLACAK’   İlkadım’ı en güzel yerlere getirmek için çalıştıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım Belediyesi olarak cadde ve sokaklara prestijli yollar yapıyoruz. Geleneksel mimari ile modern çizgileri sentezleyen bir anlayışla ilçenin siluetini değiştirmeye ve caddelere prestij kazandırmaya çalışıyoruz. Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet caddeleriyle start verdiğimiz güzelleştirme programımızda caddelerimiz ışıl ışıl bir görünüme kavuşması içinde modern ve dekoratif led ışıklandırmalar kullanılacak. Kısa zamanda bitirmeyi planladığımız ışıklandırma projesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

SAMSUN'da İlkadım Belediyesi'nce ilçe merkezindeki insan yoğunluğunun fazla olduğu caddelerde dekoratif aydınlatma çalışmalarına başladı. İlkadım Belediyesi tarafından Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet caddelerini yeni bir görünümüne kavuşturmak için aydınlatma çalışmalarına başladı. Ekipler, cadde girişlerini önünde bulunan dekoratif süslemeli kemerlere, ledli ışıklandırma sistemi taktı.

 

‘CADDELERİMİZ IŞIL IŞIL OLACAK’

 

İlkadım’ı en güzel yerlere getirmek için çalıştıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım Belediyesi olarak cadde ve sokaklara prestijli yollar yapıyoruz. Geleneksel mimari ile modern çizgileri sentezleyen bir anlayışla ilçenin siluetini değiştirmeye ve caddelere prestij kazandırmaya çalışıyoruz. Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet caddeleriyle start verdiğimiz güzelleştirme programımızda caddelerimiz ışıl ışıl bir görünüme kavuşması içinde modern ve dekoratif led ışıklandırmalar kullanılacak. Kısa zamanda bitirmeyi planladığımız ışıklandırma projesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi