‘İmalathanede çalışabilir’ belgesiyle kaçak kazıda yakalandılar

SAMSUN 28.02.2021 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2173+ kez okundu.
 

‘İmalathanede çalışabilir’ belgesiyle kaçak kazıda yakalandılar

SAMSUN’da sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olmak için ‘imalathanede çalışabilir’ kağıdı alan 2 şüpheli, jandarma ekiplerince kaçak kazı yaparken yakalandı. Olay, dün öğle saatlerinde Tekkeköy ilçesi Bakacak Mahallesi’nde meydana geldi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçede kaçak kazı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçip, çalışma başlattı. Ekipler, iki şüpheliyi kazı çalışması yaptıkları sırada yakalayarak gözaltına aldı.    KISITLAMAYI DA İHLAL ETTİLER Şüphelilerin yapılan üst aramasında, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olmak için aldıkları ‘imalathanede çalışabilir’ belgesi ele geçirildi. Aynı zamanda tarama çubuğu ve kazı malzemelerine de el konuldu. Şüpheliler, sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

SAMSUN’da sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olmak için ‘imalathanede çalışabilir’ kağıdı alan 2 şüpheli, jandarma ekiplerince kaçak kazı yaparken yakalandı. Olay, dün öğle saatlerinde Tekkeköy ilçesi Bakacak Mahallesi’nde meydana geldi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçede kaçak kazı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçip, çalışma başlattı. Ekipler, iki şüpheliyi kazı çalışması yaptıkları sırada yakalayarak gözaltına aldı. 

 

KISITLAMAYI DA İHLAL ETTİLER Şüphelilerin yapılan üst aramasında, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olmak için aldıkları ‘imalathanede çalışabilir’ belgesi ele geçirildi. Aynı zamanda tarama çubuğu ve kazı malzemelerine de el konuldu. Şüpheliler, sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi