İMAMOĞLU : EKREM ORHON GENİŞ BİR UFKA SAHİPTİ

Rize 28.04.2021 - 10:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2692+ kez okundu.
 

İMAMOĞLU : EKREM ORHON GENİŞ BİR UFKA SAHİPTİ

KAR; EKREM ORHON ARMAĞAN KİTABINI İMAMOĞLU’NA HEDİYE ETTİ İMAMOĞLU : EKREM ORHON GENİŞ BİR UFKA SAHİPTİ İETT de fotoğraf bölümünde görev yapan Fatih Sultan Kar, Çayhan Orhon Dervişoğlu ile birlikte kaleme aldığı Rize Belediyesi tarafından yayınlanan Ekrem Orhon Armağan Kitabını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hediye etti.   Ekrem Orhon’un kısıtlı imkânlarla bir şehre bir ömür adadığını, geniş bir ufka sahip olduğunu hatırlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ekrem Orhon’a bir armağan kitap hazırlanmasının güzel bir vefa örneği olduğunu ve böyle bir projenin içinde İETT Genel Müdürlüğü Kurum fotoğrafçısını Kar’ın olmasının ayrıca gurur verici olduğunu belirtti.    

KAR; EKREM ORHON ARMAĞAN KİTABINI İMAMOĞLU’NA HEDİYE ETTİ

İMAMOĞLU : EKREM ORHON GENİŞ BİR UFKA SAHİPTİ


İETT de fotoğraf bölümünde görev yapan Fatih Sultan Kar, Çayhan Orhon Dervişoğlu ile birlikte kaleme aldığı Rize Belediyesi tarafından yayınlanan Ekrem Orhon Armağan Kitabını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hediye etti.

 

Ekrem Orhon’un kısıtlı imkânlarla bir şehre bir ömür adadığını, geniş bir ufka sahip olduğunu hatırlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ekrem Orhon’a bir armağan kitap hazırlanmasının güzel bir vefa örneği olduğunu ve böyle bir projenin içinde İETT Genel Müdürlüğü Kurum fotoğrafçısını Kar’ın olmasının ayrıca gurur verici olduğunu belirtti.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi