İmamoğlu Kadrosunu kuruyor. 2 bürokrat ve 5 danışman atadı

Türkiye 27.04.2019 - 11:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4103+ kez okundu.
 

İmamoğlu Kadrosunu kuruyor. 2 bürokrat ve 5 danışman atadı

İmamoğlu’ndan ilk atamalar: 2 bürokrat ve 5 danışman atadı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk atamalarını yaptı. İBB yönetim kadrosuna 2 bürokrat ve 5 danışman ataması gerçekleştirilerek Özel Kalem Müdürü ile Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı değiştirildi.İmamoğlu'nun Özel Kalem Müdürü, 1995 yılından beri İBB’de görev yapan Nuri Sait Yıldırım oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Ekrem İmamoğlu 17 Nisan günü mazbatasını alarak göreve başladıktan sonra ilk atamalarını yaptı. 1995 yılından beri İBB'de görev yapan Nuri Sait Yıldırım İBB Özel Kalem Müdürü oldu. Yıldırım, 1998 yılından bu yana İBB Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda müfettiş olarak görevini sürdürüyordu. Müfettişliğinin ilk yıllarında İBB Kent Orkestrası Müdürlüğü'nde iki yıl müdür yardımcılığı, 2012-2014 yılları arasında İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı görevlerini yürüttü. Yıldırım, İmamoğlu’nun atamasının ardından 25 Nisan 2019 tarihinde İBB Özel Kalem Müdürü sıfatı ile görev yapmaya başladı. İBB'nin yeni Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı da Nurten Uğursoy oldu.1982 yılında İBB kadrosunda görev yapmaya başlayan Uğursoy, 2009-2015 yılları arasında Gaziosmanpaşa Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürü, 2015 yılından itibaren de Avcılar Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürü olarak görev yaptı. BAŞKAN DANIŞMANLARI İmamoğlu 2 bürokratın dışında 5 danışman ataması da yaptı. Danışman olarak Melih Geçek, Ertan Yıldız, Naim Erol Özgüner, Yiğit Oğuz Duman ve Murat Ongun atandı. Ongun, İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden beri basın danışmanlığını yapıyordu.   Sözcü

İmamoğlu’ndan ilk atamalar: 2 bürokrat ve 5 danışman atadı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk atamalarını yaptı. İBB yönetim kadrosuna 2 bürokrat ve 5 danışman ataması gerçekleştirilerek Özel Kalem Müdürü ile Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı değiştirildi.İmamoğlu'nun Özel Kalem Müdürü, 1995 yılından beri İBB’de görev yapan Nuri Sait Yıldırım oldu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Ekrem İmamoğlu 17 Nisan günü mazbatasını alarak göreve başladıktan sonra ilk atamalarını yaptı. 1995 yılından beri İBB'de görev yapan Nuri Sait Yıldırım İBB Özel Kalem Müdürü oldu.


Yıldırım, 1998 yılından bu yana İBB Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda müfettiş olarak görevini sürdürüyordu. Müfettişliğinin ilk yıllarında İBB Kent Orkestrası Müdürlüğü'nde iki yıl müdür yardımcılığı, 2012-2014 yılları arasında İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı görevlerini yürüttü. Yıldırım, İmamoğlu’nun atamasının ardından 25 Nisan 2019 tarihinde İBB Özel Kalem Müdürü sıfatı ile görev yapmaya başladı.


İBB'nin yeni Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı da Nurten Uğursoy oldu.1982 yılında İBB kadrosunda görev yapmaya başlayan Uğursoy, 2009-2015 yılları arasında Gaziosmanpaşa Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürü, 2015 yılından itibaren de Avcılar Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürü olarak görev yaptı.


BAŞKAN DANIŞMANLARI


İmamoğlu 2 bürokratın dışında 5 danışman ataması da yaptı. Danışman olarak Melih Geçek, Ertan Yıldız, Naim Erol Özgüner, Yiğit Oğuz Duman ve Murat Ongun atandı. Ongun, İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden beri basın danışmanlığını yapıyordu.

 

Sözcü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi