İMAMOĞLU RİZE'DE CHP'Lİ BELEDİYEYE ASFALT GÖNDERDİ.

Rize 22.02.2021 - 13:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1657+ kez okundu.
 

İMAMOĞLU RİZE'DE CHP'Lİ BELEDİYEYE ASFALT GÖNDERDİ.

İstanbul BB ‘den Fındıklı, Arhavi ve Hopa’ya hazır Asfalt desteği CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fındıklı, Arhavi, Hopa, Kemalpaşa ve Borçka belediyelerine 3 tır hazır asfalt gönderildi. Gönderilen asfaltlar belediyelere ulaştı . İstanbul Büyükşehir Belediyesi taşra belediyelerine yardım göndermeye devam ediyor. Rize’nin Fındıklı ilçesi ile Artvin’ in Arhavi ve Hopa ilçelerine 3 tır hazır asfalt gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesi örnek olmaya devam ediyor Konuyla ilgili bir açıklama yapan Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, “belediyeyi kazandıktan sonra bütün imkânsızlıklara ve bütün baskılara rağmen ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyoruz. İhtiyacımız olan asfaltı bize gönderen İstanbul Büyükşehir Belediye başkanına teşekkür ediyorum” dedi

İstanbul BB ‘den Fındıklı, Arhavi ve Hopa’ya hazır Asfalt desteği CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fındıklı, Arhavi, Hopa, Kemalpaşa ve Borçka belediyelerine 3 tır hazır asfalt gönderildi.


Gönderilen asfaltlar belediyelere ulaştı . İstanbul Büyükşehir Belediyesi taşra belediyelerine yardım göndermeye devam ediyor. Rize’nin Fındıklı ilçesi ile Artvin’ in Arhavi ve Hopa ilçelerine 3 tır hazır asfalt gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesi örnek olmaya devam ediyor Konuyla ilgili bir açıklama yapan Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, “belediyeyi kazandıktan sonra bütün imkânsızlıklara ve bütün baskılara rağmen ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyoruz. İhtiyacımız olan asfaltı bize gönderen İstanbul Büyükşehir Belediye başkanına teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi