İnşaat işçileri ile esnaf arasında taş, sopa ve bıçaklı kavgada 6 tutuklama

Karadeniz 18.09.2019 - 12:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2404+ kez okundu.
 

İnşaat işçileri ile esnaf arasında taş, sopa ve bıçaklı kavgada 6 tutuklama

ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde, inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında çıkan ve 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan taş, sopa ve bıçaklı kavga sonrası gözaltına alınan 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olay, geçen Cumartesi günü saat 19.00 sıralarında Fatih Mahallesi Manavgat Sokak'ta meydana geldi. Bir binanın inşaatında çalışan işçiler ile yan binanın altında bulunan elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında elektrik malzemeleriyle ilgili tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, iki taraf birbirine girdi. Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan elektrik firması sahipleri S.D. ve V.D., Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne, işçilerden M.C., R.C. ve H.C. ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sokaktaki kavga anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde tarafların birbirine taş ve sopalarla saldırdığı, tarafları ayırmak için bir kişinin havaya ateş açtığı görüldü.   KAVGA SONRASI 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI   Olayın ardından polis, kavgaya karıştıkları tespit edilen A.C., D.C., H.C., R.C., S.D., ile V.D.'yi gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, ifadelerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.    

ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde, inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında çıkan ve 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan taş, sopa ve bıçaklı kavga sonrası gözaltına alınan 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olay, geçen Cumartesi günü saat 19.00 sıralarında Fatih Mahallesi Manavgat Sokak'ta meydana geldi. Bir binanın inşaatında çalışan işçiler ile yan binanın altında bulunan elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında elektrik malzemeleriyle ilgili tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, iki taraf birbirine girdi. Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan elektrik firması sahipleri S.D. ve V.D., Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne, işçilerden M.C., R.C. ve H.C. ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sokaktaki kavga anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde tarafların birbirine taş ve sopalarla saldırdığı, tarafları ayırmak için bir kişinin havaya ateş açtığı görüldü.

 

KAVGA SONRASI 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Olayın ardından polis, kavgaya karıştıkları tespit edilen A.C., D.C., H.C., R.C., S.D., ile V.D.'yi gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, ifadelerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi