İnşaat malzemelerini çalan maskeli hırsızlar yakalandı

ORDU 29.06.2022 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1685+ kez okundu.
 

İnşaat malzemelerini çalan maskeli hırsızlar yakalandı

ORDU’nun Altınordu ilçesinde H.K. (25), M.Ş. (26) ile U.G. (37), maskeleriyle girdikleri bir işyerinin camlarını ve güvenlik kameralarını kırarak inşaat malzemeleri çaldı.    Olay, 5 Haziran’da ilçeye bağlı Kökenli Mahallesi’nde meydana geldi. Maskeli üç şahıs, bir işyerinin camlarını ve güvenlik kameralarını kırarak içeri girdi. İşyerindeki inşaat malzemelerini çalan şüpheliler, kayıplara karıştı. Şüphelilerin yakalanması için Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Jandarma Asayiş Timleri tarafından özel ekip kuruldu. Geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, işyerindeki hırsızlığı H.K., M.Ş. ve U.G.’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelilere yönelik operasyon düzenleyen ekipler, 3 kişiyi gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişiden H.K. ile M.Ş., tutuklandı, U.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

ORDU’nun Altınordu ilçesinde H.K. (25), M.Ş. (26) ile U.G. (37), maskeleriyle girdikleri bir işyerinin camlarını ve güvenlik kameralarını kırarak inşaat malzemeleri çaldı. 

 

Olay, 5 Haziran’da ilçeye bağlı Kökenli Mahallesi’nde meydana geldi. Maskeli üç şahıs, bir işyerinin camlarını ve güvenlik kameralarını kırarak içeri girdi. İşyerindeki inşaat malzemelerini çalan şüpheliler, kayıplara karıştı. Şüphelilerin yakalanması için Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Jandarma Asayiş Timleri tarafından özel ekip kuruldu. Geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, işyerindeki hırsızlığı H.K., M.Ş. ve U.G.’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelilere yönelik operasyon düzenleyen ekipler, 3 kişiyi gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişiden H.K. ile M.Ş., tutuklandı, U.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi