İNSAN KÖLE DOĞMAZ. KÖLE YAPILIR !

Siyaset 10.12.2020 - 11:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3181+ kez okundu.
 

İNSAN KÖLE DOĞMAZ. KÖLE YAPILIR !

İnsan Köle Doğmaz, köle Yapılır 10 Aralık Dünya insan hakları günü nedeniyle CHP İl başkan Yardımcısı Mustafa Erbaş yazılı bir açıklama yaparak insan hakları gününü kutladı CHP Rize İl başkan Yardımcısı Mustafa Erbaş, yazılı bir açıklama yaparak İnsan hakları gününü kutladı. Erbaş açıklamasında, “10 Aralık Dünya insan hakları Günü kutlu olsun. 1948 de kabul edilen insan hakları Evrensel bildirgesi insan haklarının Anayasası olarak tanımlanır Hürriyetlerin en büyüğü olan düşünce, inanç, vicdan hürriyetleridir insan köle doğmaz köle yapılır en büyük sevgi insanlık sevgisidir haksızlığı aramak için lamba kullanmak gerekmez bir tek kişiye yapılan haksızlık bütün topluluğa yönelmiş bir tehdittir” dedi.      Erbaş, “insan yasalar önünde eşit olduğunu işkenceye kötü muameleye ve onur kırıcı cezalara tabi tutulamayac10 Aralık Dünya insan hakları Günü kutlu olsun. 1948 de kabul edilen insan hakları Evrensel bildirgesi insan haklarının Anayasası olarak tanımlanır Hürriyetlerin en büyüğü olan düşünce, inanç, vicdan hürriyetleridir insan köle doğmaz köle yapılır.  En büyük sevgi insanlık sevgisidir haksızlığı aramak için lamba kullanmak gerekmez bir tek kişiye yapılan haksızlık bütün topluluğa yönelmiş bir tehdittir insan yasalar önünde eşit olduğunu işkenceye kötü muameleye ve onur kırıcı cezalara tabi tutulamayacağının ilan edildiği gündür 10 Aralık insan hakları Günü kutlu olsun” dedi.

İnsan Köle Doğmaz, köle Yapılır

10 Aralık Dünya insan hakları günü nedeniyle CHP İl başkan Yardımcısı Mustafa Erbaş yazılı bir açıklama yaparak insan hakları gününü kutladı


CHP Rize İl başkan Yardımcısı Mustafa Erbaş, yazılı bir açıklama yaparak İnsan hakları gününü kutladı. Erbaş açıklamasında, “10 Aralık Dünya insan hakları Günü kutlu olsun. 1948 de kabul edilen insan hakları Evrensel bildirgesi insan haklarının Anayasası olarak tanımlanır Hürriyetlerin en büyüğü olan düşünce, inanç, vicdan hürriyetleridir insan köle doğmaz köle yapılır en büyük sevgi insanlık sevgisidir haksızlığı aramak için lamba kullanmak gerekmez bir tek kişiye yapılan haksızlık bütün topluluğa yönelmiş bir tehdittir” dedi.  
  

Erbaş, “insan yasalar önünde eşit olduğunu işkenceye kötü muameleye ve onur kırıcı cezalara tabi tutulamayac10 Aralık Dünya insan hakları Günü kutlu olsun. 1948 de kabul edilen insan hakları Evrensel bildirgesi insan haklarının Anayasası olarak tanımlanır Hürriyetlerin en büyüğü olan düşünce, inanç, vicdan hürriyetleridir insan köle doğmaz köle yapılır.  En büyük sevgi insanlık sevgisidir haksızlığı aramak için lamba kullanmak gerekmez bir tek kişiye yapılan haksızlık bütün topluluğa yönelmiş bir tehdittir insan yasalar önünde eşit olduğunu işkenceye kötü muameleye ve onur kırıcı cezalara tabi tutulamayacağının ilan edildiği gündür 10 Aralık insan hakları Günü kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi