İŞTE PARTİ VE İTTİFAKLARIN SON OY ORANLARI

Siyaset 01.03.2021 - 18:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1661+ kez okundu.
 

İŞTE PARTİ VE İTTİFAKLARIN SON OY ORANLARI

Avrasya Araştırma'dan son anket: Cumhur İttifakı yüzde 42, Millet İttifakı yüzde 40 oy alıyor Son seçim anketini paylaşan Avrasya Araştırma'nın sonuçlarında dikkat çeken değişiklikler olduğu ortaya çıktı. Buna göre Cumhur İttifakı yüzde 42, Millet İttifakı yüzde 40 oy alırken Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül'ün seçmenleri de ortaya çıkmaya başladı. Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, yaptıkları son anketin sonuçlarını paylaştı. Ankete göre, AK Parti'nin oy oranı yüzde 34,8 olurken, MHP de yüzde 7 oy alıyor. HDP ise yüzde 9,1'de gözüküyor. İnce ve Sarıgül'ün seçmeni görünmeye başladı Kemal Özkiraz, Twitter'dan yaptığı paylaşımla son anket sonuçlarını duyurdu. Muharrem İnce'nin başında olduğu Memleket Hareketi ile Mustafa Sarıgül'ün Türkiye Değişim Partisi'nin (TDP) toplam oy oranı yüzde 3 gözüküyor. "Hangi partiye oy verirsiniz dedik" Bu ayki anketimizde ise partilerin ismini ve liderlerin isimlerini sayarak hangi partiye oy verirsiniz dedik. "Oylarının görünür olduğu fark ettik" Bu şekilde sorduğumuzda kararsızlar ve başat partilerde az miktarda da olsa düşüş oldugunu, SP/Deva/Gelecek/BBP/Vatan/YRP (Yeniden Refah Partisi) TDP ve Memleket Hareketi'nin oylarının daha görünür olduğunu fark ettik. "Seçilebilir bir ideolojik söylem geliştiremediler"   Ama muhalefetten ayrılanların seçilebilir bir ideolojik söylem geliştiremediler. Şubat ayı sonuçlarımız şöyle:

Avrasya Araştırma'dan son anket: Cumhur İttifakı yüzde 42, Millet İttifakı yüzde 40 oy alıyor


Son seçim anketini paylaşan Avrasya Araştırma'nın sonuçlarında dikkat çeken değişiklikler olduğu ortaya çıktı. Buna göre Cumhur İttifakı yüzde 42, Millet İttifakı yüzde 40 oy alırken Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül'ün seçmenleri de ortaya çıkmaya başladı.


Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, yaptıkları son anketin sonuçlarını paylaştı. Ankete göre, AK Parti'nin oy oranı yüzde 34,8 olurken, MHP de yüzde 7 oy alıyor. HDP ise yüzde 9,1'de gözüküyor.


İnce ve Sarıgül'ün seçmeni görünmeye başladı


Kemal Özkiraz, Twitter'dan yaptığı paylaşımla son anket sonuçlarını duyurdu. Muharrem İnce'nin başında olduğu Memleket Hareketi ile Mustafa Sarıgül'ün Türkiye Değişim Partisi'nin (TDP) toplam oy oranı yüzde 3 gözüküyor.


"Hangi partiye oy verirsiniz dedik"


Bu ayki anketimizde ise partilerin ismini ve liderlerin isimlerini sayarak hangi partiye oy verirsiniz dedik.

"Oylarının görünür olduğu fark ettik"


Bu şekilde sorduğumuzda kararsızlar ve başat partilerde az miktarda da olsa düşüş oldugunu, SP/Deva/Gelecek/BBP/Vatan/YRP (Yeniden Refah Partisi) TDP ve Memleket Hareketi'nin oylarının daha görünür olduğunu fark ettik.

"Seçilebilir bir ideolojik söylem geliştiremediler"

 

Ama muhalefetten ayrılanların seçilebilir bir ideolojik söylem geliştiremediler. Şubat ayı sonuçlarımız şöyle:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi