İSTİFASI KABUL EDİLDİ. İŞTE YERİNE ADI GEÇEN İSİMLER

Eğitim 02.08.2021 - 10:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2675+ kez okundu.
 

İSTİFASI KABUL EDİLDİ. İŞTE YERİNE ADI GEÇEN İSİMLER

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifası kabul edildi. Bakan Selçuk’un odasını topladığı, özel kalem müdür yardımcısını daire başkanı olarak ataması , kendi ekibine yakın şube müdürlerine 76. maddeden kadro vermesi de bir anlamda veda mesajı niteliği taşıdı…   Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifası kabul edildi. Bakan Selçuk’un odasını topladığı, özel kalem müdür yardımcısını daire başkanı olarak ataması , kendi ekibine yakın şube müdürlerine 76. maddeden kadro vermesi de bir anlamda veda mesajı niteliği taşıdı…  Bakan Ziya Selçuk’un yerine kim gelebilir …   İşte o Detaylar... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifa ettiğini Türküye ilk bu haberle öğrendi . Bakan Ziya Selçuk geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmede istifasını sundu. Cumhurbaşkanı’da bu istifayı tamam diyerek kabul etti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un bugün odasını topladığı, özel kalem müdür yardımcısını daire başkanı yaptığı, kendi ekibine yakın kişileri 76. maddeden şube müdürü olarak ataması da Bakan’ın artık veda edeceğini gösteriyor. Yeni Milli Eğitim Bakanı kim olacak ? YÖK başkanlığı için Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan AFYONCU ismi geçiyordu. Hatta Cumhurbaşkanı ile YÖK başkanlığı İçin görüştüğü kulisi ve bilgisi de mevcut ! YÖK başkanı olması beklenen Erhan Afyoncu ismi şimdi de Milli Eğitim Bakanlığına geçiyor . Milli Eğitim Bakanlığına ismi geçen bir diğer isim ise İbrahim Kalın , Ziya Selçuk’un istifasından bir gün sonra Milli Eğitim Bakanlığına gelip Bakan Selçuk’la bir saat baş başa görüşme gerçekleştirdi . Milli Eğitim Bakanlığı için sürekli ismi gündemde olan eski YÖK başkanı Yekta Saraç ve Hacı Bayram Üniversitesi Rektörü Yusuf Tekin isimleri de geçiyor. Tüm bu isimler yanında siyasi bir isim olan Naci Bostancı ismi de kulislerde geçiyor . Cumhurbaşkanı’nın yeni bir Bakanlar kararnamesi yayınlaması bekleniyor. Görevden alınacak Bakanlar içerisinde Tarım Bakanı’nın ismi de geçiyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ismi Tarım Bakanlığına geçiyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifası kabul edildi. Bakan Selçuk’un odasını topladığı, özel kalem müdür yardımcısını daire başkanı olarak ataması , kendi ekibine yakın şube müdürlerine 76. maddeden kadro vermesi de bir anlamda veda mesajı niteliği taşıdı…

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifası kabul edildi. Bakan Selçuk’un odasını topladığı, özel kalem müdür yardımcısını daire başkanı olarak ataması , kendi ekibine yakın şube müdürlerine 76. maddeden kadro vermesi de bir anlamda veda mesajı niteliği taşıdı… 


Bakan Ziya Selçuk’un yerine kim gelebilir …
 

İşte o Detaylar...


Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifa ettiğini Türküye ilk bu haberle öğrendi . Bakan Ziya Selçuk geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmede istifasını sundu. Cumhurbaşkanı’da bu istifayı tamam diyerek kabul etti.


Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un bugün odasını topladığı, özel kalem müdür yardımcısını daire başkanı yaptığı, kendi ekibine yakın kişileri 76. maddeden şube müdürü olarak ataması da Bakan’ın artık veda edeceğini gösteriyor.


Yeni Milli Eğitim Bakanı kim olacak ?


YÖK başkanlığı için Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan AFYONCU ismi geçiyordu. Hatta Cumhurbaşkanı ile YÖK başkanlığı İçin görüştüğü kulisi ve bilgisi de mevcut ! YÖK başkanı olması beklenen Erhan Afyoncu ismi şimdi de Milli Eğitim Bakanlığına geçiyor .


Milli Eğitim Bakanlığına ismi geçen bir diğer isim ise İbrahim Kalın , Ziya Selçuk’un istifasından bir gün sonra Milli Eğitim Bakanlığına gelip Bakan Selçuk’la bir saat baş başa görüşme gerçekleştirdi .


Milli Eğitim Bakanlığı için sürekli ismi gündemde olan eski YÖK başkanı Yekta Saraç ve Hacı Bayram Üniversitesi Rektörü Yusuf Tekin isimleri de geçiyor. Tüm bu isimler yanında siyasi bir isim olan Naci Bostancı ismi de kulislerde geçiyor .


Cumhurbaşkanı’nın yeni bir Bakanlar kararnamesi yayınlaması bekleniyor. Görevden alınacak Bakanlar içerisinde Tarım Bakanı’nın ismi de geçiyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ismi Tarım Bakanlığına geçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi