İSTİFASI YALNIŞ VE SORUNLU

Siyaset 09.11.2020 - 09:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1609+ kez okundu.
 

İSTİFASI YALNIŞ VE SORUNLU

AK Parti’li eski vekil: Berat Albayrak’ın istifa mektubu yanlış ve sorunlu   AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyurmasını doğru bulmadığını belirterek, “İstifanın sosyal medya üzerinden CB tensibi olmadan paylaşılmasını yanlış bulurum. Şayet açıklanan o istifa mektubu Berat beye aitse oradaki kimi ifadeler ne yazık ki siyaseten yanlış ve sorunlu” dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından paylaştığı istifa mesajının ardından hali hazırda AKP milletvekili olan çok sayıda isimden Albayrak'a destek mesajı gelirken, bir eski milletvekili Berat Albayrak'a tepki gösterdi. AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından şu mesajları gönderdi; Makamlar şahıslarla kaim değildir. Kimin hangi göreve getirileceğine liderimiz karar verir. Liderimizin kararını asla tartışma konusu etmeyiz. Görevini bırakmak isteyen istifa dilekçesini Cumhurbaşkanına arz eder. Takdir Cumhurbaşkanınındır. Cumhurbaşkanı istifayı kabul ederse kamuoyuyla paylaşır. İstifanın sosyal medya üzerinden CB tensibi olmadan paylaşılmasını yanlış bulurum. Şayet açıklanan o istifa mektubu Berat beye aitse oradaki kimi ifadeler ne yazık ki siyaseten yanlış ve sorunlu Berat bey değerimizdir. Ya birileri onu yıpratmak için hesabını ele geçirip böyle bir metin yazıp yayınladı ya da samimiyetinden anlık bir boşluğa düşüp bu yola tevessül etti. Eminim ki kendisi de bu yöntemin yanlışlığının farkına varmıştır. Değerlerimizi yıpratmadan çözmeli. Bize düşen REİS'e yük olmak değil REİS'in yükünü almaktır. Herkes bilsin ki ölümüne REİS'in arkasındayız. Bizim için REİS ne derse odur! Onun kararlarını ve tasarruflarını tartışma konusu yapmayı dava ahlakımızla bağdaştırmayız. Bizim duruşumuz bundan ibarettir, biline!”

AK Parti’li eski vekil: Berat Albayrak’ın istifa mektubu yanlış ve sorunlu
 

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyurmasını doğru bulmadığını belirterek, “İstifanın sosyal medya üzerinden CB tensibi olmadan paylaşılmasını yanlış bulurum. Şayet açıklanan o istifa mektubu Berat beye aitse oradaki kimi ifadeler ne yazık ki siyaseten yanlış ve sorunlu” dedi.


Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından paylaştığı istifa mesajının ardından hali hazırda AKP milletvekili olan çok sayıda isimden Albayrak'a destek mesajı gelirken, bir eski milletvekili Berat Albayrak'a tepki gösterdi.


AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından şu mesajları gönderdi;


Makamlar şahıslarla kaim değildir. Kimin hangi göreve getirileceğine liderimiz karar verir. Liderimizin kararını asla tartışma konusu etmeyiz. Görevini bırakmak isteyen istifa dilekçesini Cumhurbaşkanına arz eder. Takdir Cumhurbaşkanınındır.


Cumhurbaşkanı istifayı kabul ederse kamuoyuyla paylaşır. İstifanın sosyal medya üzerinden CB tensibi olmadan paylaşılmasını yanlış bulurum. Şayet açıklanan o istifa mektubu Berat beye aitse oradaki kimi ifadeler ne yazık ki siyaseten yanlış ve sorunlu


Berat bey değerimizdir. Ya birileri onu yıpratmak için hesabını ele geçirip böyle bir metin yazıp yayınladı ya da samimiyetinden anlık bir boşluğa düşüp bu yola tevessül etti. Eminim ki kendisi de bu yöntemin yanlışlığının farkına varmıştır. Değerlerimizi yıpratmadan çözmeli.


Bize düşen REİS'e yük olmak değil REİS'in yükünü almaktır. Herkes bilsin ki ölümüne REİS'in arkasındayız. Bizim için REİS ne derse odur! Onun kararlarını ve tasarruflarını tartışma konusu yapmayı dava ahlakımızla bağdaştırmayız. Bizim duruşumuz bundan ibarettir, biline!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi