İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ ARAÇLAR ÇUKURA DÜŞTÜ

Türkiye 01.02.2021 - 10:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2099+ kez okundu.
 

İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ ARAÇLAR ÇUKURA DÜŞTÜ

Şanlıurfa'da istinat duvarı çöktü, araçlar çukura düştü Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde gece saatlerinde yürekler ağza geldi. Yağış nedeniyle bir sitenin istinat duvarı çöktü, çökme ile birlikte çok sayıda araç çöken duvarın içine girdi. Sabah evinden çıkan vatandaşlar karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndü Karaköprü İlçesine bağlı Doğukent mahallesinde yaşandı. İstinat duvarının çökmesi sonu park halinde bulunan 6 araç ev yapımı için kazılan çukura devrildi. Dün gece saatlerinde duvarın yıkılmasıyla çıkan sesten büyük korku yaşayan mahalleli, sabah saatlerinde ise karşılarında gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Duvarın yıkılmasıyla park halinde bulunan 6 araç çukura yuvarlandığı görüldü. Mahalle sakinleri, ise yaşadıkları korku nedeniyle evlerini terk ettiklerini söyleyerek tepki gösterdi.  

Şanlıurfa'da istinat duvarı çöktü, araçlar çukura düştü

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde gece saatlerinde yürekler ağza geldi. Yağış nedeniyle bir sitenin istinat duvarı çöktü, çökme ile birlikte çok sayıda araç çöken duvarın içine girdi. Sabah evinden çıkan vatandaşlar karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndü

Karaköprü İlçesine bağlı Doğukent mahallesinde yaşandı. İstinat duvarının çökmesi sonu park halinde bulunan 6 araç ev yapımı için kazılan çukura devrildi. Dün gece saatlerinde duvarın yıkılmasıyla çıkan sesten büyük korku yaşayan mahalleli, sabah saatlerinde ise karşılarında gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

Duvarın yıkılmasıyla park halinde bulunan 6 araç çukura yuvarlandığı görüldü.

Mahalle sakinleri, ise yaşadıkları korku nedeniyle evlerini terk ettiklerini söyleyerek tepki gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi