KILIÇDAROĞLU'NA TRABZONLU DANIŞMAN

Siyaset 14.09.2021 - 19:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1968+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU'NA TRABZONLU DANIŞMAN

KTÜ'de görev yapan TRABZONLU   Öğretim üyesi, Türk Kültürünü Araştırma Enstitüsü üyesi Türkolog Prof. Dr. Kemal ÜÇÜNCÜ CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fethi Açıkel’in önerisi  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla CHP ARGE Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu Akademik Danışmanlığına atandı. Aynı zamanda Kültür Bilimleri başkanı olarak akademi bünyesinde, “ denk bütçe, enerji, SGK açıklarının kısa vadede sıfırlanması, nitelikli endüstri bölgeleri, tarım, hayvancılık , ekoloji ve çevre, kentsel dönüşüm,  üretim ekonomisi” konularında öncü çalışmalar ve projeleri üreten ve kamuoyuyla paylaşan Üçüncü’nün bu çalışmalarını siyasi karar alma süreçlerine yansıtmasının son derece faydalı olacağı değerlendiriliyor. CHP’ye duyulan güvenin parti içinde yetkili organlara liyakate uygun atamalar yapılarak daha da artacağını bilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yaptığı son atamanın bu duruma örnek gösteriliyor. Partili seçmenler tarafından umut verici olarak değerlendirilen bu atama, CHP’nin artık liyakat odaklı siyaset izleyeceği görüntüsü vermesi açısından da son derece önemli sayılıyor.  

KTÜ'de görev yapan TRABZONLU   Öğretim üyesi, Türk Kültürünü Araştırma Enstitüsü üyesi Türkolog Prof. Dr. Kemal ÜÇÜNCÜ CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fethi Açıkel’in önerisi  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla CHP ARGE Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu Akademik Danışmanlığına atandı.


Aynı zamanda Kültür Bilimleri başkanı olarak akademi bünyesinde, “ denk bütçe, enerji, SGK açıklarının kısa vadede sıfırlanması, nitelikli endüstri bölgeleri, tarım, hayvancılık , ekoloji ve çevre, kentsel dönüşüm,  üretim ekonomisi” konularında öncü çalışmalar ve projeleri üreten ve kamuoyuyla paylaşan Üçüncü’nün bu çalışmalarını siyasi karar alma süreçlerine yansıtmasının son derece faydalı olacağı değerlendiriliyor.


CHP’ye duyulan güvenin parti içinde yetkili organlara liyakate uygun atamalar yapılarak daha da artacağını bilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yaptığı son atamanın bu duruma örnek gösteriliyor.


Partili seçmenler tarafından umut verici olarak değerlendirilen bu atama, CHP’nin artık liyakat odaklı siyaset izleyeceği görüntüsü vermesi açısından da son derece önemli sayılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi