KIZILAY'IN EN BAŞARILI BAŞKANLARINDAN BİRİ. ARTIK DOKTOR ÜNVANLI

Türkiye 07.07.2022 - 18:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3232+ kez okundu.
 

KIZILAY'IN EN BAŞARILI BAŞKANLARINDAN BİRİ. ARTIK DOKTOR ÜNVANLI

Türkiye Kızılay Derneğinin Ülke genelindeki en başarılı Şube Başkanlarından biri olan Gaziemir Kızılay Şube Başkanı Davut DİNÇEL Doktora eğitimini tamamlayarak Doktor ünvanlı Kızılay Başkanı oldu.   Uçak Mühendisi olan DİNÇEL Sosyal medyaa hesbından yaptığı paylaşımda ; "ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Ana Bilim Dalında Doktora eğitimimi tamamlayıp, mezun oldum. Eğitim Dönemim boyunca üzerimde emekleri olan Prof. Dr. Muhsin Özdemir e, Prof. Dr. Arzu Organ a, Prof. Dr. Onur Özveri ye, Doç. Dr. Engin Çakır a ve Dr. Öğretim Üyesi Esin Sayın a çok teşekkür ediyorum." dedi.  

Türkiye Kızılay Derneğinin Ülke genelindeki en başarılı Şube Başkanlarından biri olan Gaziemir Kızılay Şube Başkanı Davut DİNÇEL Doktora eğitimini tamamlayarak Doktor ünvanlı Kızılay Başkanı oldu.

 

Uçak Mühendisi olan DİNÇEL Sosyal medyaa hesbından yaptığı paylaşımda ; "ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Ana Bilim Dalında Doktora eğitimimi tamamlayıp, mezun oldum. Eğitim Dönemim boyunca üzerimde emekleri olan Prof. Dr. Muhsin Özdemir e, Prof. Dr. Arzu Organ a, Prof. Dr. Onur Özveri ye, Doç. Dr. Engin Çakır a ve Dr. Öğretim Üyesi Esin Sayın a çok teşekkür ediyorum." dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi