KIZININ PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

SAMSUN 28.01.2021 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1606+ kez okundu.
 

KIZININ PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

KIZININ PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU Samsun'da 42 gündür kayıp olan ve tabancayla vurularak öldürülmüş halde cansız bedenine ulaşılan Arzu Aygün'ün kızı N.S. Aygün (16), annesi ile ilgili sosyal medyada paylaşımlarda  bulundu. Acılı kız paylaşımında, "Annem sen bunu hak etmedin. Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem' ve 'Annem bu başına gelenleri asla ve asla hak etmedi ama hakkın adaleti diye şey var. İnşallah annemin olayı da önceki olaylar gibi bir kravat, iki pişmanlıkla 3 günde kapanmaz" ifadelerine yer verdi.    TUTUKLANDI Samsun'da 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'ü (35) tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan sevgilisi Muharrem Coşkun, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Coşkun, Sulh Ceza Hakimliği’nce, ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KIZININ PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU Samsun'da 42 gündür kayıp olan ve tabancayla vurularak öldürülmüş halde cansız bedenine ulaşılan Arzu Aygün'ün kızı N.S. Aygün (16), annesi ile ilgili sosyal medyada paylaşımlarda  bulundu. Acılı kız paylaşımında, "Annem sen bunu hak etmedin. Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem' ve 'Annem bu başına gelenleri asla ve asla hak etmedi ama hakkın adaleti diye şey var. İnşallah annemin olayı da önceki olaylar gibi bir kravat, iki pişmanlıkla 3 günde kapanmaz" ifadelerine yer verdi. 

 

TUTUKLANDI Samsun'da 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'ü (35) tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan sevgilisi Muharrem Coşkun, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Coşkun, Sulh Ceza Hakimliği’nce, ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi