Kamyonet uçuruma yuvarlandı: Baba ve oğlu yaralandı

Güncel 19.11.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2372+ kez okundu.
 

Kamyonet uçuruma yuvarlandı: Baba ve oğlu yaralandı

TRABZON'un Akçaabat ilçesinde, kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlanan kamyonetin sürücüsü ve yanında bulunan oğlu yaralandı.   Kaza, akşam saatlerinde ilçenin Balıklı Yayla yolunda meydana geldi. Ş.B.'nin kullandığı 14 KN 709 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 400 metrelik uçuruma yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri, halatlarla ulaştıkları kaza yerinde, sürücü Ş.B. ve oğlu Ö.F.B.'yi yaralı halde buldu. İlk müdahalenin ardından sedyeye alınan baba ve oğlu, halatlarla yolda bekleyen ambulansa taşındı. Yaralılar, kaldırıldıkları hastanede, tedaviye alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TRABZON'un Akçaabat ilçesinde, kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlanan kamyonetin sürücüsü ve yanında bulunan oğlu yaralandı.

 

Kaza, akşam saatlerinde ilçenin Balıklı Yayla yolunda meydana geldi. Ş.B.'nin kullandığı 14 KN 709 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 400 metrelik uçuruma yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri, halatlarla ulaştıkları kaza yerinde, sürücü Ş.B. ve oğlu Ö.F.B.'yi yaralı halde buldu. İlk müdahalenin ardından sedyeye alınan baba ve oğlu, halatlarla yolda bekleyen ambulansa taşındı. Yaralılar, kaldırıldıkları hastanede, tedaviye alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi