Kamyonetle çarpışan halk otobüsü markete girdi: 8 yaralı

SAMSUN 10.08.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1420+ kez okundu.
 

Kamyonetle çarpışan halk otobüsü markete girdi: 8 yaralı

SAMSUN’da kamyonet ile çarpışan halk otobüsü, bir marketin manav bölümüne girdi. Kazada sürücüler ile aralarında müşteri ve market çalışanlarının bulunduğu 8 kişi, yaralandı. Kaza, saat 20.30 sıralarında İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Kerim C. yönetimindeki 55 BBL 02 plakalı halk otobüsü, 49’uncu sokağa girdiği sırada karşı yönden gelen Muhammet D. yönetimindeki 55 ANS 98 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle halk otobüsü yol kenarında bulunan marketin manav bölümüne girdi. Kazada sürücüler ile aralarında müşteri ve market çalışanlarının bulunduğu 8 kişi, yaralandı.İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.     'BOMBA GİBİ BİR SES GELDİ' Kaza sırasında balkonda oturduklarını söyleyen mahalle sakini Hamdullah Gökalp, "Ev halkı ile balkonda oturuyorduk. Bir anda bomba gibi bir ses geldi. Balkondan baktığımızda otobüsün markete girdiğini gördük. O anda tüm elektriler gitti. Evden aşağıya inip yaralılara müdahale ettik. Marketin içerisinde bir tane kızımız vardı. Komşularımız içeriye girdi ve kurtardı" dedi. 

SAMSUN’da kamyonet ile çarpışan halk otobüsü, bir marketin manav bölümüne girdi. Kazada sürücüler ile aralarında müşteri ve market çalışanlarının bulunduğu 8 kişi, yaralandı. Kaza, saat 20.30 sıralarında İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Kerim C. yönetimindeki 55 BBL 02 plakalı halk otobüsü, 49’uncu sokağa girdiği sırada karşı yönden gelen Muhammet D. yönetimindeki 55 ANS 98 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle halk otobüsü yol kenarında bulunan marketin manav bölümüne girdi. Kazada sürücüler ile aralarında müşteri ve market çalışanlarının bulunduğu 8 kişi, yaralandı.İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

 

  'BOMBA GİBİ BİR SES GELDİ' Kaza sırasında balkonda oturduklarını söyleyen mahalle sakini Hamdullah Gökalp, "Ev halkı ile balkonda oturuyorduk. Bir anda bomba gibi bir ses geldi. Balkondan baktığımızda otobüsün markete girdiğini gördük. O anda tüm elektriler gitti. Evden aşağıya inip yaralılara müdahale ettik. Marketin içerisinde bir tane kızımız vardı. Komşularımız içeriye girdi ve kurtardı" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi