KARADENİZ'DE ŞİDDETLİ YAĞMUR HEYELANA SEBEP OLDU

Karadeniz 23.11.2020 - 00:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2923+ kez okundu.
 

KARADENİZ'DE ŞİDDETLİ YAĞMUR HEYELANA SEBEP OLDU

DOĞU Karadeniz'de şiddetli sağanağın neden olduğu heyelanlarda, Trabzon'un Tonya ve Şalpazarı ilçeleri ile Giresun'un Tirebolu ile Gümüşhane'nin Kürtün ilçe karayolu ulaşıma kapandı. Ekipler kapanan yolların açılması için çalışma başattı.    Doğu Karadeniz Bölgesi’nde şiddetli sağanak etkili oluyor. Trabzon’da akşam saatlerinde şiddetli sağanak yağış sırasında meydana gelen heyelanda, Vakfıkebir-Tonya ilçeleri arasındaki karayolunun 4’üncü kilometresi ulaşıma kapandı. Jandarma ekipleri yolun her iki yönünde güvenlik önlemi alırken, karayolları ekipleri de yol açma çalışması başlattı.  Şalpazarı ilçesinde ise heyelan sonucu karayolu ulaşıma kapandı. Ekipler karayolunu ulaşıma açmak için çalışma sürdürüyor. Öte yandan Giresun'un Tirebolu ile Gümüşhane'nin Kürtün ilçe karayolları da heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Ekipler bölgede yol açma çalışması başlattı.    SAĞANAK UYARISI   Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde, Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin’de şiddetli sağanak yağış uyarısında bulunarak, bölgede yaşayanların, sel, heyelan ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.  

DOĞU Karadeniz'de şiddetli sağanağın neden olduğu heyelanlarda, Trabzon'un Tonya ve Şalpazarı ilçeleri ile Giresun'un Tirebolu ile Gümüşhane'nin Kürtün ilçe karayolu ulaşıma kapandı. Ekipler kapanan yolların açılması için çalışma başattı. 

 

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde şiddetli sağanak etkili oluyor. Trabzon’da akşam saatlerinde şiddetli sağanak yağış sırasında meydana gelen heyelanda, Vakfıkebir-Tonya ilçeleri arasındaki karayolunun 4’üncü kilometresi ulaşıma kapandı. Jandarma ekipleri yolun her iki yönünde güvenlik önlemi alırken, karayolları ekipleri de yol açma çalışması başlattı.  Şalpazarı ilçesinde ise heyelan sonucu karayolu ulaşıma kapandı. Ekipler karayolunu ulaşıma açmak için çalışma sürdürüyor. Öte yandan Giresun'un Tirebolu ile Gümüşhane'nin Kürtün ilçe karayolları da heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Ekipler bölgede yol açma çalışması başlattı. 

 

SAĞANAK UYARISI

 

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde, Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin’de şiddetli sağanak yağış uyarısında bulunarak, bölgede yaşayanların, sel, heyelan ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi