Karadeniz Ereğli’ye festivalde ünlü yağacak

Kültür 27.05.2019 - 21:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2267+ kez okundu.
 

Karadeniz Ereğli’ye festivalde ünlü yağacak

ZONGULDAK’ın Ereğli Belediyesi, 21. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak sanatçıları açıkladı. Ereğli Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin 21’incisi 5-7 Temmuz tarihlerinde yapılacak.   İlk akşam Gülşen ve Volkan Konak’ın sahne almasıyla başlayacak festivalde ikinci gün Hadise ve Murat Boz, üçüncü gün ise Koray Avcı ve Yıldız Tilbe sahne alacak. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, festivalle ilgili ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki nikah salonunda yapılan toplantıda festival ile ilgili açıklamalarda bulunan başkan Posbıyık, “2013 yılında ‘Türkiye’nin En Büyük Festivali’ ödülünü almanın gururu ile 5 yıllık aranın ardından ‘Yeniden Sevgi, Barış, Dostluk’ diyerek devam ediyoruz. Ön hazırlıklar bitmek üzere, iyi bir noktaya geldik. Önümüzde kısa bir zaman var. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Tüm ekibe şükranlarımı sunuyorum.” dedi.   ’TARKAN SENEYE BİZİMLE OLACAK’   Başkan Posbıyık, halkın yoğun talepte bulunduğu sanatçı Tarkan’ın önümüzdeki yıl düzenlenecek festivalde Ereğli’de olacağını ifade ederek, şöyle dedi: “Sanatçılar konusunda hem taleplere baktık, hem sandıklardaki sonuçları inceledik. İmkanlarımızı da düşünerek sanatçılar konusunda kararımızı verdik. Bu yıl Tarkan gelemiyor çünkü Eylül ayına kadar tüm programı tamamen dolu Almanya’da. Türkiye’de olduğu zaman dilimlerinde Harbiye açık hava konserleri planlı. İnşallah seneye bir aksilik olmazsa bizlerle olacak.”  

ZONGULDAK’ın Ereğli Belediyesi, 21. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak sanatçıları açıkladı. Ereğli Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin 21’incisi 5-7 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

 

İlk akşam Gülşen ve Volkan Konak’ın sahne almasıyla başlayacak festivalde ikinci gün Hadise ve Murat Boz, üçüncü gün ise Koray Avcı ve Yıldız Tilbe sahne alacak. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, festivalle ilgili ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki nikah salonunda yapılan toplantıda festival ile ilgili açıklamalarda bulunan başkan Posbıyık, “2013 yılında ‘Türkiye’nin En Büyük Festivali’ ödülünü almanın gururu ile 5 yıllık aranın ardından ‘Yeniden Sevgi, Barış, Dostluk’ diyerek devam ediyoruz. Ön hazırlıklar bitmek üzere, iyi bir noktaya geldik. Önümüzde kısa bir zaman var. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Tüm ekibe şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

’TARKAN SENEYE BİZİMLE OLACAK’

 

Başkan Posbıyık, halkın yoğun talepte bulunduğu sanatçı Tarkan’ın önümüzdeki yıl düzenlenecek festivalde Ereğli’de olacağını ifade ederek, şöyle dedi: “Sanatçılar konusunda hem taleplere baktık, hem sandıklardaki sonuçları inceledik. İmkanlarımızı da düşünerek sanatçılar konusunda kararımızı verdik. Bu yıl Tarkan gelemiyor çünkü Eylül ayına kadar tüm programı tamamen dolu Almanya’da. Türkiye’de olduğu zaman dilimlerinde Harbiye açık hava konserleri planlı. İnşallah seneye bir aksilik olmazsa bizlerle olacak.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi