KARADENİZ İLİNDE 14 EVDE 60 KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI

Karadeniz 10.06.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2596+ kez okundu.
 

KARADENİZ İLİNDE 14 EVDE 60 KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesine bağlı Çayırlı köyünde yaşayan T.A.'nın Covid-19 testi pozitif çıkınca, filyasyon ekipleri köydeki 14 evde yaşayan 60 kişiyi, 14 gün süreyle karantinaya aldı.   Çayırlı köyünde yaşayan T.A., Alaplı ilçesindeki 2 ayrı bankaya ait ATM’lerden para çektikten sonra bir yakınının cenaze törenine katıldı. Eve döndükten sonra rahatsızlanan T.A.'ya, yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle başvurduğu Ereğli Devlet Hastanesi’nde, Covid-19 testi yapıldı. Test sonucunun pozitif çıkması üzerine T.A., hastanede tedavi altına alınırken, sağlık müdürlüğüne bağlı filyasyon ekipleri, köydeki 14 evde yaşayan 60 kişinin risk altında olduğunu belirledi. Bunun üzerine 60 kişinin yaşadığı 14 ev, 14 gün süreyle karantinaya alındı. Tedavisi süren T.A., "Alaplı’ya tahta almaya gittim. Bankalardan da para çektim. Kimseyle temasım olmadı. Cenazeden sonra hastalandım. Yapılan test pozitif çıktı. Gayet iyiyim, sıkıntım yok" dedi. 

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesine bağlı Çayırlı köyünde yaşayan T.A.'nın Covid-19 testi pozitif çıkınca, filyasyon ekipleri köydeki 14 evde yaşayan 60 kişiyi, 14 gün süreyle karantinaya aldı.

 

Çayırlı köyünde yaşayan T.A., Alaplı ilçesindeki 2 ayrı bankaya ait ATM’lerden para çektikten sonra bir yakınının cenaze törenine katıldı. Eve döndükten sonra rahatsızlanan T.A.'ya, yüksek ateş ve halsizlik şikayetiyle başvurduğu Ereğli Devlet Hastanesi’nde, Covid-19 testi yapıldı. Test sonucunun pozitif çıkması üzerine T.A., hastanede tedavi altına alınırken, sağlık müdürlüğüne bağlı filyasyon ekipleri, köydeki 14 evde yaşayan 60 kişinin risk altında olduğunu belirledi. Bunun üzerine 60 kişinin yaşadığı 14 ev, 14 gün süreyle karantinaya alındı. Tedavisi süren T.A., "Alaplı’ya tahta almaya gittim. Bankalardan da para çektim. Kimseyle temasım olmadı. Cenazeden sonra hastalandım. Yapılan test pozitif çıktı. Gayet iyiyim, sıkıntım yok" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi