KARADENİZ MÜZİĞİ YASTA . SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Vefat 16.08.2021 - 11:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1658+ kez okundu.
 

KARADENİZ MÜZİĞİ YASTA . SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

KARADENİZ müziğinin ‘Cimilli İbo’ lakabıyla tanınan isimlerinden, Rizeli İbrahim Özer (49), böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul’daki hastanede hayatını kaybetti. Geçen yıl yakalandığı koronavirüsü yenen şarkıcı İbrahim Özer, daha sonra böbrek yetmezliği ve kandaki aşırı enfeksiyondan dolayı yoğun bakımda tedavi altına alındı. Özer, bir süredir İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İbrahim Özer’in cenazesi, yarın memleketi Rize'nin İkizdere ilçesinde toprağa verilecek.   

KARADENİZ müziğinin ‘Cimilli İbo’ lakabıyla tanınan isimlerinden, Rizeli İbrahim Özer (49), böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul’daki hastanede hayatını kaybetti.


Geçen yıl yakalandığı koronavirüsü yenen şarkıcı İbrahim Özer, daha sonra böbrek yetmezliği ve kandaki aşırı enfeksiyondan dolayı yoğun bakımda tedavi altına alındı. Özer, bir süredir İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İbrahim Özer’in cenazesi, yarın memleketi Rize'nin İkizdere ilçesinde toprağa verilecek. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi