KARADENİZ ZİYARETLERİNİN SON DURAĞI RİZE OLDU

Sendika 27.06.2021 - 18:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2740+ kez okundu.
 

KARADENİZ ZİYARETLERİNİN SON DURAĞI RİZE OLDU

BEM BİR SEN SENDIKASININ 2021  6. DONEM TOPLU SOZLESME ONCESI KARADENIZ ZIYARETLWRINDE SON DURAK RIZE OLDU. Memur-sen e bağlı Bem Bir Sen sendikasının 2021 6. Dönem toplu sözleşme girişmeleri öncesi İl İlçe ve teşkilat ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Bem Bir Sen Genel başkan yardımcısı Nurettin SEVEN  karadeniz turu sonunda Rizede ziyaretlerde bulundu. Kendisine eşlik eden Samsun şube Başkanı   Savaş Gayretli, Trabzon şube Başkanı . Muammer Şahin, Gümüşhane şube Başkanı  Harun Şeker Ŕize il Başkanı . Zekeriya Albayrak ve Rize yönetim kurulu üyeleri Mustafa Bayram, Serkan Kara ve Uğur Kosif ile birlikte İlk önce İyidere bld. Bşk.Saffet Mete'yi ziyaret etti. Kendilerine TÜRK bayrağı taktım edilerek belediyedeki  çalışmalarından dolayı tebrik edildi. Ardından Rize İl Meclis Başkanı İbrahim Türüt makamında ziyaret edilerek özel idaredeki başarılı çalışmalarından ve sıcak karsilamasindan dolayı teşekkür  edilerek başarılarının devamını diledi. Ardından ziyaret edilen bir süre önce  İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı görevine atanan Erol Bıyık'ın sıcak ilgisi ve sendikal faliyetlerde varmış olduğu destekten dolayı teşekkür edilip yeni görevinde başarılar dinlendikten sonra ,son olarak Ardeşen bld. Bşk.Avni Kahya ziyaret edildi. Yapilan görüşmede beledi yatırımları ile görüş alış verişinde bulunuldu. BEM-BİR-SEN Sendikası olarak 2021 Toplu Sözleşme, çalışanların lehinde kazanımlar elde etmek için mücadele edeceklerini belirtilerek görüşmeler tamamlandı.

BEM BİR SEN SENDIKASININ 2021  6. DONEM TOPLU SOZLESME ONCESI KARADENIZ ZIYARETLWRINDE SON DURAK RIZE OLDU.


Memur-sen e bağlı Bem Bir Sen sendikasının 2021 6. Dönem toplu sözleşme girişmeleri öncesi İl İlçe ve teşkilat ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Bem Bir Sen Genel başkan yardımcısı Nurettin SEVEN  karadeniz turu sonunda Rizede ziyaretlerde bulundu.


Kendisine eşlik eden Samsun şube Başkanı   Savaş Gayretli, Trabzon şube Başkanı . Muammer Şahin, Gümüşhane şube Başkanı  Harun Şeker Ŕize il Başkanı . Zekeriya Albayrak ve Rize yönetim kurulu üyeleri Mustafa Bayram, Serkan Kara ve Uğur Kosif ile birlikte İlk önce İyidere bld. Bşk.Saffet Mete'yi ziyaret etti. Kendilerine TÜRK bayrağı taktım edilerek belediyedeki  çalışmalarından dolayı tebrik edildi.


Ardından Rize İl Meclis Başkanı İbrahim Türüt makamında ziyaret edilerek özel idaredeki başarılı çalışmalarından ve sıcak karsilamasindan dolayı teşekkür  edilerek başarılarının devamını diledi. Ardından ziyaret edilen bir süre önce  İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı görevine atanan Erol Bıyık'ın sıcak ilgisi ve sendikal faliyetlerde varmış olduğu destekten dolayı teşekkür edilip yeni görevinde başarılar dinlendikten sonra ,son olarak Ardeşen bld. Bşk.Avni Kahya ziyaret edildi. Yapilan görüşmede beledi yatırımları ile görüş alış verişinde bulunuldu. BEM-BİR-SEN Sendikası olarak 2021 Toplu Sözleşme, çalışanların lehinde kazanımlar elde etmek için mücadele edeceklerini belirtilerek görüşmeler tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi