KARADENİZLİ KADINLAR MARDİN'DE

Kültür 24.05.2022 - 14:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1720+ kez okundu.
 

KARADENİZLİ KADINLAR MARDİN'DE

Karadenizli Kadınlar Mardin'de   Ankara Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAR-DER) Kadın Kolları üyeleri Mardin etkinliğinde biraraya geldi. Kar-Der Kadın Kolları Başkanı Emine Tülay Sülüngür, "Kar-Der Kadın Kolları Yönetim Kurulu olarak Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Daire Başkanlığı ile düzenlediğimiz Mardin etkinliğini gerçekleştirdik. Mardin Belediyesi Daire Başkanımız Sn. Abdülselam ER ve kıymetli eşi hanımefendiye ve Kadın ve Aileden sorumlu Daire Başkanı Hacire ÖNCÜ hanımefendiye Kar-Der Kadın Kolları adına teşekkür ederiz. Çalışmalarında başarılar dileriz." diye konuştu.

Karadenizli Kadınlar Mardin'de
 

Ankara Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAR-DER) Kadın Kolları üyeleri Mardin etkinliğinde biraraya geldi.


Kar-Der Kadın Kolları Başkanı Emine Tülay Sülüngür, "Kar-Der Kadın Kolları Yönetim Kurulu olarak Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Daire Başkanlığı ile düzenlediğimiz Mardin etkinliğini gerçekleştirdik. Mardin Belediyesi Daire Başkanımız Sn. Abdülselam ER ve kıymetli eşi hanımefendiye ve Kadın ve Aileden sorumlu Daire Başkanı Hacire ÖNCÜ hanımefendiye Kar-Der Kadın Kolları adına teşekkür ederiz. Çalışmalarında başarılar dileriz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi