KARAMAN RİZE'YE VEDA EDİYOR

Eğitim 23.04.2022 - 21:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1902+ kez okundu.
 

KARAMAN RİZE'YE VEDA EDİYOR

PROF. DR. HÜSEYİN KARAMAN 13 HAZİRAN 2022'DE RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ’NİN REKTÖRLÜĞÜNE VEDA EDİYOR KARAMAN 2 DÖNEM OLMAK ÜZERE 8 YILDIR RİZE'DE REKTÖRLÜK EDİYOR... CUMHURBAŞKANININ İSMİNİ TAŞIYAN RİZE'DEKİ RTE ÜNİVERSİTESİNİN REKTÖRLÜĞÜ İÇİN ESKİ RİZE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN PROF. DR. REŞAT KASAP'IN DA İSMİ DE GÜNDEMDE.    Rektör Hüseyin Karaman  /  Prof.Dr Reşat Kasap      2014'den beri Rize'deki RTE Üniversitesinin Rektörlüğünü toplam 8 yıl olmak üzere yapmakta olan Prof.Dr. HÜSEYİN KARAMAN'ın görev süresinin 13 Haziran 2022'de sona ereceği öğrenildi.     Esas kadrosu İstanbul'daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde olan Trabzon-Şalpazarlı olan Hemşerimiz  Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN bu görevi ilk kez 2014 yılında Prof.Dr. Arif YILMAZ'ın istifa etmesi ve Emekli olmasıyla devir almış ve 2018 yılında da 2. kez bu göreve Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından adanmıştı.     Kısa bir süre sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğüne veda edecek olan KARAMAN'ın İlk ataması dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL tarafından yapılmıştı.        Fanatik Galatasaray ve koyu da  Trabzonspor'lu olarak da bilinen Prof.Dr. Hüseyin Karaman esas kadrosunun bulunduğu Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi veya YÖK Kurulu Üyeliğine de atanması bekleniyor.   RTE Üniversitesinde Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN'dan boşalacak Rektörlük için bir çok Prof.Dr.'un ismi ortaya atılırken bu isimlerin başında da Rize Belediyesinin önceki Başkanı olan Rizeli Hemşerimiz Prof.Dr. REŞAT KASAP geliyor.      KASAP Belediye Başkanlık görev süresinin sona ermesiyle eski görev yaptığı Başkent'deki Gazi Üniversitesine dönen isim olmuştu.      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ismini taşıdığı Baba Ocağı Rize'deki bu Üniversiteye kimi atayacağı da merakla bekleniyor.     Bu arada Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın uygun görmesi halinde de Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN'ın bu görevinde yeniden de atanması mümkün.

PROF. DR. HÜSEYİN KARAMAN 13 HAZİRAN 2022'DE RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ’NİN REKTÖRLÜĞÜNE VEDA EDİYOR


KARAMAN 2 DÖNEM OLMAK ÜZERE 8 YILDIR RİZE'DE REKTÖRLÜK EDİYOR...


CUMHURBAŞKANININ İSMİNİ TAŞIYAN RİZE'DEKİ RTE ÜNİVERSİTESİNİN REKTÖRLÜĞÜ İÇİN ESKİ RİZE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN PROF. DR. REŞAT KASAP'IN DA İSMİ DE GÜNDEMDE.

 

 Rektör Hüseyin Karaman  /  Prof.Dr Reşat Kasap

    
2014'den beri Rize'deki RTE Üniversitesinin Rektörlüğünü toplam 8 yıl olmak üzere yapmakta olan Prof.Dr. HÜSEYİN KARAMAN'ın görev süresinin 13 Haziran 2022'de sona ereceği öğrenildi.

   
Esas kadrosu İstanbul'daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde olan Trabzon-Şalpazarlı olan Hemşerimiz  Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN bu görevi ilk kez 2014 yılında Prof.Dr. Arif YILMAZ'ın istifa etmesi ve Emekli olmasıyla devir almış ve 2018 yılında da 2. kez bu göreve Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından adanmıştı.

   
Kısa bir süre sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğüne veda edecek olan KARAMAN'ın İlk ataması dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL tarafından yapılmıştı.

      
Fanatik Galatasaray ve koyu da  Trabzonspor'lu olarak da bilinen Prof.Dr. Hüseyin Karaman esas kadrosunun bulunduğu Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi veya YÖK Kurulu Üyeliğine de atanması bekleniyor.

 
RTE Üniversitesinde Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN'dan boşalacak Rektörlük için bir çok Prof.Dr.'un ismi ortaya atılırken bu isimlerin başında da Rize Belediyesinin önceki Başkanı olan Rizeli Hemşerimiz Prof.Dr. REŞAT KASAP geliyor.

    
KASAP Belediye Başkanlık görev süresinin sona ermesiyle eski görev yaptığı Başkent'deki Gazi Üniversitesine dönen isim olmuştu.

    
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ismini taşıdığı Baba Ocağı Rize'deki bu Üniversiteye kimi atayacağı da merakla bekleniyor.

   
Bu arada Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın uygun görmesi halinde de Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN'ın bu görevinde yeniden de atanması mümkün.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi