KARAYOLLARI RİZE'DE KÖPRÜYE KİLİT TAKTI

Rize 22.02.2021 - 10:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1829+ kez okundu.
 

KARAYOLLARI RİZE'DE KÖPRÜYE KİLİT TAKTI

Rize-Erzurum karayolu üzerinde Çamlık-Sivrikaya köyünde bulunan yaylaya giden yol üzerindeki yaya köprüsü Karayolları tarafından 4 yıldır tamamlanmadı.     İkizdere’nin Mehule Yaylasına ulaşım sağlayan eski köprünün Rize-Erzurum karayolu duble yol çalışmasında karayolları tarafından yenisi yapılacak gerekçesiyle 4 yıl önce yıkıldığını söyleyen yayla sakinleri köprülerinin halen yapılmamasından şikayet ediyor. Yaylaya ulaşmak için 2 km yaya yolu olduğunu ve bu köprüyü kullandıklarını söyleyen yayla sakinleri ’Karayolundaki duble çalışması için karayolları tarafından yıkılan yaya köprü ulaşımda kullanılıyordu. Yaylada 10 hane yaylacımız var. Bizim köprümüz karayolu çalışması dolayısıyla Karayolları ekipleri tarafından bozulmuştu. 4 yıl önce Karayolları bozduğu köprünün yerine demir profilden bu görünen köprüyü yaptı ama tamamlanmadığı için üzerinden geçilemiyor ve kapısına da kilit koydu.4 yıldır kilitli köprümüz ne zaman tamamlanacak bilmiyoruz. Yayla sakinleri olarak mağduruz. Yaklaşık 25 metre uzunluğunda 3 ayaklı köprümüz ne zaman tamamlanacak. Bu şekilde köprüyü kullanamıyoruz’dediler.

Rize-Erzurum karayolu üzerinde Çamlık-Sivrikaya köyünde bulunan yaylaya giden yol üzerindeki yaya köprüsü Karayolları tarafından 4 yıldır tamamlanmadı.

   
İkizdere’nin Mehule Yaylasına ulaşım sağlayan eski köprünün Rize-Erzurum karayolu duble yol çalışmasında karayolları tarafından yenisi yapılacak gerekçesiyle 4 yıl önce yıkıldığını söyleyen yayla sakinleri köprülerinin halen yapılmamasından şikayet ediyor. Yaylaya ulaşmak için 2 km yaya yolu olduğunu ve bu köprüyü kullandıklarını söyleyen yayla sakinleri ’Karayolundaki duble çalışması için karayolları tarafından yıkılan yaya köprü ulaşımda kullanılıyordu. Yaylada 10 hane yaylacımız var. Bizim köprümüz karayolu çalışması dolayısıyla Karayolları ekipleri tarafından bozulmuştu. 4 yıl önce Karayolları bozduğu köprünün yerine demir profilden bu görünen köprüyü yaptı ama tamamlanmadığı için üzerinden geçilemiyor ve kapısına da kilit koydu.4 yıldır kilitli köprümüz ne zaman tamamlanacak bilmiyoruz. Yayla sakinleri olarak mağduruz. Yaklaşık 25 metre uzunluğunda 3 ayaklı köprümüz ne zaman tamamlanacak. Bu şekilde köprüyü kullanamıyoruz’dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi