Kardan üşüyen köpeğe, polisler sahip çıktı

AMASYA 20.03.2022 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2504+ kez okundu.
 

Kardan üşüyen köpeğe, polisler sahip çıktı

AMASYA'da soğuk havada üşüyen köpek, polis uygulama noktasına sığındı. Bakım, barınma ve yiyecek ihtiyacı karşılanan köpek, sevimli haliyle polislerin maskotu haline geldi. Yoğun kar yağışının etkisini arttırdığı kent merkezinde soğuk havada üşüyen köpek, Amasya-Suluova kara yolundaki polis uygulama noktasına sığındı. Ekipler, soğuktan donmak üzere olan köpeğe sahip çıkarak, bakım, barınma ve yiyecek ihtiyacını karşıladı. Uygulama noktasında sıcak yuvaya kavuşan köpek, moskotu haline geldiği polislerin de yanından ayrılmıyor.   'SAHİP ÇIKIP, SICAK ORTAM HAZIRLADIK' Asayiş Şube Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Aykut Yerevur, "Hava şartlarından dolayı dışarıda yiyecek ve barınma yeri arayan sokak hayvanlarımız var. Bu minik can, bizim uygulama noktamıza sığındı. Üşümüş ve ıslanmış durumdaydı. Biz de polis arkadaşlarla beraber köpeğe sahip çıkıp, mama tedariki sağladık, karnını doyurduk. Ayrıca minik canımıza sıcak bir ortam da hazırladık. O da Allah’ın bir varlığı; bu şekilde o cana sahip çıkmaya çalışıyoruz. O da bizim yanımızdan ayrılmıyor" dedi. 

AMASYA'da soğuk havada üşüyen köpek, polis uygulama noktasına sığındı. Bakım, barınma ve yiyecek ihtiyacı karşılanan köpek, sevimli haliyle polislerin maskotu haline geldi. Yoğun kar yağışının etkisini arttırdığı kent merkezinde soğuk havada üşüyen köpek, Amasya-Suluova kara yolundaki polis uygulama noktasına sığındı. Ekipler, soğuktan donmak üzere olan köpeğe sahip çıkarak, bakım, barınma ve yiyecek ihtiyacını karşıladı. Uygulama noktasında sıcak yuvaya kavuşan köpek, moskotu haline geldiği polislerin de yanından ayrılmıyor.

 

'SAHİP ÇIKIP, SICAK ORTAM HAZIRLADIK' Asayiş Şube Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Aykut Yerevur, "Hava şartlarından dolayı dışarıda yiyecek ve barınma yeri arayan sokak hayvanlarımız var. Bu minik can, bizim uygulama noktamıza sığındı. Üşümüş ve ıslanmış durumdaydı. Biz de polis arkadaşlarla beraber köpeğe sahip çıkıp, mama tedariki sağladık, karnını doyurduk. Ayrıca minik canımıza sıcak bir ortam da hazırladık. O da Allah’ın bir varlığı; bu şekilde o cana sahip çıkmaya çalışıyoruz. O da bizim yanımızdan ayrılmıyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi