KARTAL'DAN FLAŞ SUMUDİCA AÇIKLAMASI. VİDEO

Spor 14.02.2021 - 22:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2971+ kez okundu.
 

KARTAL'DAN FLAŞ SUMUDİCA AÇIKLAMASI. VİDEO

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Sumudica ile bir problemimiz yok   'Takım Oyunu' programına bağlanan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Sumudica konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Kartal, "Sumudica ile bir problemimiz yok, kendisiyle devam ediyoruz." dedi. Kartal A Spor canlı yayınında yaptığı açıklamada. Hocamız erzurum maçına odaklanmıştı kaybedince üzüldü, öyle gideceğim diye birşey söylemedi. Ertesi gün oturduk konuştuk, DÜZGÜN BİR ARKADAŞIMIZ OLMUYORSA GİDEBİLİRİM DEDİ bize. Sözleşmemiz olmasına rağmen gidebilirim dedi. Şu an için bri problemimiz yok Hocamızla devam ediyoruz dedi.  

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Sumudica ile bir problemimiz yok
 

'Takım Oyunu' programına bağlanan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Sumudica konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Kartal, "Sumudica ile bir problemimiz yok, kendisiyle devam ediyoruz." dedi.

Kartal A Spor canlı yayınında yaptığı açıklamada. Hocamız erzurum maçına odaklanmıştı kaybedince üzüldü, öyle gideceğim diye birşey söylemedi. Ertesi gün oturduk konuştuk, DÜZGÜN BİR ARKADAŞIMIZ OLMUYORSA GİDEBİLİRİM DEDİ bize. Sözleşmemiz olmasına rağmen gidebilirim dedi. Şu an için bri problemimiz yok Hocamızla devam ediyoruz dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi