Katılımevim Faizsiz Ev Fırsatıyla Hayalleriniz Gerçekleşiyor

Türkiye 14.03.2022 - 17:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2115+ kez okundu.
 

Katılımevim Faizsiz Ev Fırsatıyla Hayalleriniz Gerçekleşiyor

Herkesin hayalinde bir ev almak ve mutlu anılarını o evde biriktirmek yatar. Ancak bu hayalin önünde dağ gibi duran faiz yükü gibi can sıkıcı etkenler vardır. Katılımevim faizsiz ev alma sistemiyle hayallerinizin önünde duran tüm engelleri yıkmanıza yardım ediyor.          Yanlış okumadınız, hayallerinizi süsleyen evi faiz yükü olmadan, rahatlıkla satın alabileceksiniz. Faizsiz ev almak artık imkansızmış gibi görünmeyecek.          Günümüz koşullarında bütçe zorlayan ev fiyatları karşısında bir de faiz ödemekle uğraşmayacak, birikimlerinizi güvenle ilerletirken aynı zamanda ev sahibi olacaksınız.   ‘Faizsiz Ev Nasıl Alınır?’ Sorusunun Katılımevim Cevabı Ev almak için çıktığınız yolda karşınıza faiz gibi engellerin takılmasını istemezsiniz. Katılımevim dayanışmaya dayalı çözüm önerileriyle faizi ortadan kaldırarak sizi hayallerinizdeki evin anahtarına bir adım daha yaklaştırıyor. Bu sayede ‘Faizsiz ev nasıl alınır?’ sorusu Katılımevim farkıyla yanıt buluyor.          Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sayesinde binlerce aileyi ev sahibi yaptığımız faizsiz ev sistemimiz Çekilişli ve Kişiye Özel Plan olmak üzere iki çatıda toplanıyor.          Çekilişli Plan’da ödeyeceğiniz taksit miktarını bütçenize uygun biçimde siz belirleyebiliyorsunuz. Dilerseniz peşinatlı dilerseniz peşinatsız olarak planımıza katılabiliyorsunuz. Tasarruf Finansman Yöntemlerimizde anapara dışında herhangi bir vade farkı, ek masraf ve faiz gibi fazladan maliyetlerle karşılaşmazsınız. Bizim için önemli olan yalnızca hayallerinizdeki evi bir an önce satın alabilmenizdir.          Çekilişli Plan, 24 kişilik gruplardan 360 kişilik gruplara kadar farklı taksit kümeleri barındırır. Her ay noter huzurunda yapılan ve canlı yayınlanan çekilişle üyelerimizin ev – araba alacağı tarihler belirlenir. Kişiye Özel Plan’da ise ödenecek taksit miktarlarını yine bütçenize uygun olacak şekilde kendiniz belirleyebilmektesiniz. Evinizin teslim tarihi oluşturulduğunda dilerseniz peşinatlı, peşinatsız ya da ara ödeme seçenekleriyle evinize adım adım yaklaşıyorsunuz!   Faizsiz Ev Alma Yolları Hangi Avantajlara Sahip? Faizsiz ev alma yolları her şeyden önce konut sahibi olma maceranızı çok daha kolay bir forma kavuşturur. Kredi çekme derdiyle uğraşmadan, faiz ödeme zorunluluğu yaşamadan rahatça ev sahibi olursunuz.          Kredi çekmekle uğraşmayacağınız için günlerinizi kredi puanı hesaplayarak geçirmezsiniz. Ev almaya karar vermek ve bu yolda emin adımlarla ilerlemek yeterlidir. Türkiye’nin neresinde olursanız olun miktarını kendinizin belirlediği taksit seçenekleriyle ev satın alma hakkına erişirsiniz.          Aklınıza takılan her ne varsa bize 444 11 00’ı arayarak ya da online başvuru formumuzu doldurarak ulaşabilirsiniz. Katılımevim faizsiz ev alma avantajı sayesinde hayallerinizin önünde hiçbir engel kalmayacak!           

Herkesin hayalinde bir ev almak ve mutlu anılarını o evde biriktirmek yatar. Ancak bu hayalin önünde dağ gibi duran faiz yükü gibi can sıkıcı etkenler vardır. Katılımevim faizsiz ev alma sistemiyle hayallerinizin önünde duran tüm engelleri yıkmanıza yardım ediyor.

        
Yanlış okumadınız, hayallerinizi süsleyen evi faiz yükü olmadan, rahatlıkla satın alabileceksiniz. Faizsiz ev almak artık imkansızmış gibi görünmeyecek.

        
Günümüz koşullarında bütçe zorlayan ev fiyatları karşısında bir de faiz ödemekle uğraşmayacak, birikimlerinizi güvenle ilerletirken aynı zamanda ev sahibi olacaksınız.

 

Faizsiz Ev Nasıl Alınır?’ Sorusunun Katılımevim Cevabı


Ev almak için çıktığınız yolda karşınıza faiz gibi engellerin takılmasını istemezsiniz. Katılımevim dayanışmaya dayalı çözüm önerileriyle faizi ortadan kaldırarak sizi hayallerinizdeki evin anahtarına bir adım daha yaklaştırıyor. Bu sayede ‘Faizsiz ev nasıl alınır?’ sorusu Katılımevim farkıyla yanıt buluyor.

        
Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sayesinde binlerce aileyi ev sahibi yaptığımız faizsiz ev sistemimiz Çekilişli ve Kişiye Özel Plan olmak üzere iki çatıda toplanıyor.

        
Çekilişli Plan’da ödeyeceğiniz taksit miktarını bütçenize uygun biçimde siz belirleyebiliyorsunuz. Dilerseniz peşinatlı dilerseniz peşinatsız olarak planımıza katılabiliyorsunuz. Tasarruf Finansman Yöntemlerimizde anapara dışında herhangi bir vade farkı, ek masraf ve faiz gibi fazladan maliyetlerle karşılaşmazsınız. Bizim için önemli olan yalnızca hayallerinizdeki evi bir an önce satın alabilmenizdir.

        
Çekilişli Plan, 24 kişilik gruplardan 360 kişilik gruplara kadar farklı taksit kümeleri barındırır. Her ay noter huzurunda yapılan ve canlı yayınlanan çekilişle üyelerimizin ev – araba alacağı tarihler belirlenir. Kişiye Özel Plan’da ise ödenecek taksit miktarlarını yine bütçenize uygun olacak şekilde kendiniz belirleyebilmektesiniz. Evinizin teslim tarihi oluşturulduğunda dilerseniz peşinatlı, peşinatsız ya da ara ödeme seçenekleriyle evinize adım adım yaklaşıyorsunuz!

 

Faizsiz Ev Alma Yolları Hangi Avantajlara Sahip?


Faizsiz ev alma yolları her şeyden önce konut sahibi olma maceranızı çok daha kolay bir forma kavuşturur. Kredi çekme derdiyle uğraşmadan, faiz ödeme zorunluluğu yaşamadan rahatça ev sahibi olursunuz.

        
Kredi çekmekle uğraşmayacağınız için günlerinizi kredi puanı hesaplayarak geçirmezsiniz. Ev almaya karar vermek ve bu yolda emin adımlarla ilerlemek yeterlidir. Türkiye’nin neresinde olursanız olun miktarını kendinizin belirlediği taksit seçenekleriyle ev satın alma hakkına erişirsiniz.

        
Aklınıza takılan her ne varsa bize 444 11 00’ı arayarak ya da online başvuru formumuzu doldurarak ulaşabilirsiniz. Katılımevim faizsiz ev alma avantajı sayesinde hayallerinizin önünde hiçbir engel kalmayacak!

        

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi