KATLİAM GİBİ AİLE KAVGASI. 6 ÖLÜ 1 YARALI

05.02.2021 - 18:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2487+ kez okundu.
 

KATLİAM GİBİ AİLE KAVGASI. 6 ÖLÜ 1 YARALI

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada  6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olay, öğleden sonra ilçeye bağlı Doluca köyü yakınlarında meydana geldi. Husumetli olduğu belirtilen Gözel ve Göğüs ailelerinin bireyleri arasında tartışma çıktı.   Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mehmet Gözel (61), Mustafa Gözel (43), Mehmet Göğüs (29) ve Yaşar Göğüs (21) tabancayla vuruldu. İhbar üzeirine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.   Jandarma güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mehmet Gözel, Mustafa Gözel ve Mehmet Göğüs'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Yaşar Göğüs ise ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Göğüs, buradaki ilk müdahalesinin ardından da Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.   Ölen 3 kişinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada  6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.


Olay, öğleden sonra ilçeye bağlı Doluca köyü yakınlarında meydana geldi. Husumetli olduğu belirtilen Gözel ve Göğüs ailelerinin bireyleri arasında tartışma çıktı.

 

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mehmet Gözel (61), Mustafa Gözel (43), Mehmet Göğüs (29) ve Yaşar Göğüs (21) tabancayla vuruldu. İhbar üzeirine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Jandarma güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mehmet Gözel, Mustafa Gözel ve Mehmet Göğüs'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Yaşar Göğüs ise ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Göğüs, buradaki ilk müdahalesinin ardından da Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
 

Ölen 3 kişinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi