KAYMAKAM MEMLEKETİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Trabzon 03.04.2021 - 17:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2866+ kez okundu.
 

KAYMAKAM MEMLEKETİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kaymakam Yılmaz Kurt, personeliyle helalleşmiş  Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt'un cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından bu sabah yakınlarına teslim edildi. Kurt'un cenazesi uçakla memleketi Trabzon'un Çaykara ilçesine getirildi. Yılmaz Kurt için Taşkıran Mahallesi Merkez Yeni Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, ilçe kaymakamları, sevenleri, ailesi ve akrabaları katıldı. Kaymakam Kurt'un babası Hakkı Kurt, cenazede taziyeleri kabul etti. Cenaze töreninde konuşan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, "Bugün burada hepimizi derinden üzen Aydın Kaymakam'ımızı son yolculuğuna uğurlamak için toplandık. Mesleğinde 20 yılını aşan bu kıymetli kardeşimiz, ülkemizin farklı yerlerinde bu millete, bu vatana görevlerde bulunmuştur. İnşallah Rabbim onun görev yaptığı yerlerde devletin şefkatini, devletin merhametini en ücra köşedeki vatandaşımıza ulaştırırken yapmış olduğu iyiliklerle mükâfatlandırır. Allah mekanını cennet etsin, geride kalan sevenlerine, eşine, kardeşine, arkadaşlarına, yavrularına sağlık, sıhhat versin, sabırlar versin. Kolay değil, hepimizi üzdü ama yapacak bir şey yok. Her nefis ölümü tadacaktır ve sonra bize döndürüleceksiniz diyor yüce Yaradan. Yılmaz kardeşimiz hepimizi derinden üzen bir olayla hayata veda etti. Ona karşı son görevimizi yapmak için buradayız" dedi.  Kaymakam Yılmaz Kurt, kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Kaymakam Yılmaz Kurt, personeliyle helalleşmiş 


Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt'un cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından bu sabah yakınlarına teslim edildi. Kurt'un cenazesi uçakla memleketi Trabzon'un Çaykara ilçesine getirildi. Yılmaz Kurt için Taşkıran Mahallesi Merkez Yeni Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, ilçe kaymakamları, sevenleri, ailesi ve akrabaları katıldı. Kaymakam Kurt'un babası Hakkı Kurt, cenazede taziyeleri kabul etti.

Cenaze töreninde konuşan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, "Bugün burada hepimizi derinden üzen Aydın Kaymakam'ımızı son yolculuğuna uğurlamak için toplandık. Mesleğinde 20 yılını aşan bu kıymetli kardeşimiz, ülkemizin farklı yerlerinde bu millete, bu vatana görevlerde bulunmuştur. İnşallah Rabbim onun görev yaptığı yerlerde devletin şefkatini, devletin merhametini en ücra köşedeki vatandaşımıza ulaştırırken yapmış olduğu iyiliklerle mükâfatlandırır. Allah mekanını cennet etsin, geride kalan sevenlerine, eşine, kardeşine, arkadaşlarına, yavrularına sağlık, sıhhat versin, sabırlar versin. Kolay değil, hepimizi üzdü ama yapacak bir şey yok. Her nefis ölümü tadacaktır ve sonra bize döndürüleceksiniz diyor yüce Yaradan. Yılmaz kardeşimiz hepimizi derinden üzen bir olayla hayata veda etti. Ona karşı son görevimizi yapmak için buradayız" dedi. 

Kaymakam Yılmaz Kurt, kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi