Kaymakamdan muhtarlara 'düğün' uyarısı

Karadeniz 12.07.2019 - 11:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2379+ kez okundu.
 

Kaymakamdan muhtarlara 'düğün' uyarısı

TOKAT'ınTurhal ilçesinde Temmuz ayı muhtarlar istişare toplantısı Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer başkanlığında yapıldı. Kaymamak Üçer, özellikle düğünlerde silah kullanılmaması konusunda muhtarları uyardı. Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Turhal Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Aksoy Ağtürk, bazı kurum müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Bahri Topsakal ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.   Toplantıda ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin yaptığı sunumla düğünlerde silah atılması, iletişim yoluyla dolandırıcılık, uyuşturucu ile mücadele, tarımda kullanılan traktörlerin denetimi, mevsimlik işçiler, biçerdöverlerin kontrolü, hayvan hırsızlığı konularında bilgiler vererek uyarılarda bulundu. Toplantıda konuşan Kaymakam Üçer, ''Düğünlerde silah atılması bizim üzerindeki hassasiyetle durduğumuz konulardan bir tanesi. Sevinçlerinizin hüzne dönüşmesini istemiyorsanız düğün ve diğer eğlencelerde silah kullanmayın. Güvenlik güçlerimiz bu konuda kesinlikle taviz vermiyor'' dedi. Güvenlikle ilgili konularda muhtarlara önemli görevler düştüğünü söyleyen Üçer, şüpheli görülen her durumun mutlaka güvenlik güçlerine bildirilmesini istedi. Başıboş köpeklerle ilgili belediyenin daha etkili çalışma yapması gerektiğini ifade eden Kaymakam Üçer, köylerdeki su borçlarının ödenmesi, hayvan hırsızlıkları, dolandırıcılık ile güvenlik ve diğer konularda muhtarların üzerlerine düşen sorumlulukları mutlaka yerine getirmeleri gerektiğini anlattı.  Toplantı muhtarların istek, şikayet ve taleplerinin dinlenmesi ile son buldu.

TOKAT'ınTurhal ilçesinde Temmuz ayı muhtarlar istişare toplantısı Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer başkanlığında yapıldı. Kaymamak Üçer, özellikle düğünlerde silah kullanılmaması konusunda muhtarları uyardı. Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Turhal Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Aksoy Ağtürk, bazı kurum müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Bahri Topsakal ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Toplantıda ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin yaptığı sunumla düğünlerde silah atılması, iletişim yoluyla dolandırıcılık, uyuşturucu ile mücadele, tarımda kullanılan traktörlerin denetimi, mevsimlik işçiler, biçerdöverlerin kontrolü, hayvan hırsızlığı konularında bilgiler vererek uyarılarda bulundu. Toplantıda konuşan Kaymakam Üçer, ''Düğünlerde silah atılması bizim üzerindeki hassasiyetle durduğumuz konulardan bir tanesi. Sevinçlerinizin hüzne dönüşmesini istemiyorsanız düğün ve diğer eğlencelerde silah kullanmayın. Güvenlik güçlerimiz bu konuda kesinlikle taviz vermiyor'' dedi. Güvenlikle ilgili konularda muhtarlara önemli görevler düştüğünü söyleyen Üçer, şüpheli görülen her durumun mutlaka güvenlik güçlerine bildirilmesini istedi. Başıboş köpeklerle ilgili belediyenin daha etkili çalışma yapması gerektiğini ifade eden Kaymakam Üçer, köylerdeki su borçlarının ödenmesi, hayvan hırsızlıkları, dolandırıcılık ile güvenlik ve diğer konularda muhtarların üzerlerine düşen sorumlulukları mutlaka yerine getirmeleri gerektiğini anlattı.  Toplantı muhtarların istek, şikayet ve taleplerinin dinlenmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi