Kazada ağır yaralanan avukat, yaşam savaşını kaybetti

ORDU 20.06.2022 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2224+ kez okundu.
 

Kazada ağır yaralanan avukat, yaşam savaşını kaybetti

ORDU’da 3 Haziran'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralalanan ve hastanede tedavi altına alınan avukat Murat Çufadar (43), 17 günlük yaşam savaşını kaybetti.    Kaza, 3 Haziran'da saat 08.30 sıralarında ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda meydana geldi. Giresun istikametine seyir halinde olan 52 ADB 234 plakalı otomobil sürücüsü Veysel Fatih Sever, aynı istikamette seyir halinde bulunan Alparslan Gür’ün kullandığı 52 AN 133 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden Sever, karşı istikamete geçerek, ilk olarak avukat Murat Çufadar idaresindeki 52 AV 479 plaka cip ile Fırat Duman idaresindeki 07 AIU 503 plakalı otomobile çarparak, takla attı. Kazada Veysel Fatih Sever, Fırat Duman'ın yanı sıra Murat Çufadar ve cip içerisinde yolcu olarak bulunan Yeşim Çufadar ile yaşları küçük M.B.Ç. ve A.B.Ç. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye  ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralıları olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırdı. Kentteki özel bir hastanede tedavi altına alınan Murat Çufadar, 17 günlük yaşam savaşını kaybetti. Öte yandan kaza bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansımıştı. Görüntülerde, otomobil önünde seyreden bir diğer otomobile çarptığı, daha sonra karşı şeride geçtiği görüldü. 

ORDU’da 3 Haziran'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralalanan ve hastanede tedavi altına alınan avukat Murat Çufadar (43), 17 günlük yaşam savaşını kaybetti. 

 

Kaza, 3 Haziran'da saat 08.30 sıralarında ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda meydana geldi. Giresun istikametine seyir halinde olan 52 ADB 234 plakalı otomobil sürücüsü Veysel Fatih Sever, aynı istikamette seyir halinde bulunan Alparslan Gür’ün kullandığı 52 AN 133 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden Sever, karşı istikamete geçerek, ilk olarak avukat Murat Çufadar idaresindeki 52 AV 479 plaka cip ile Fırat Duman idaresindeki 07 AIU 503 plakalı otomobile çarparak, takla attı. Kazada Veysel Fatih Sever, Fırat Duman'ın yanı sıra Murat Çufadar ve cip içerisinde yolcu olarak bulunan Yeşim Çufadar ile yaşları küçük M.B.Ç. ve A.B.Ç. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye  ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralıları olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırdı. Kentteki özel bir hastanede tedavi altına alınan Murat Çufadar, 17 günlük yaşam savaşını kaybetti. Öte yandan kaza bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansımıştı. Görüntülerde, otomobil önünde seyreden bir diğer otomobile çarptığı, daha sonra karşı şeride geçtiği görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi