'Kazara vuruldu' denilen Elif toprağa verildi, 3 şüpheliden 1'i tutuklandı

Türkiye 02.08.2021 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2593+ kez okundu.
 

'Kazara vuruldu' denilen Elif toprağa verildi, 3 şüpheliden 1'i tutuklandı

1'İ TUTUKLANDI, 2 KİŞİ SERBEST    Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgu işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Doğan Sağdıç tutuklanırken, Ü.K. ve E.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Doğan Sağdıç savcılıkta verdiği ifadede silahının tutukluk yaptığını, düzeltmeye çalışırken yanlışlıkla ateş aldığını ve Elif Saltık'ı yaraladığını, sonrasında ise kendi imkanları ile hastaneye götürdüklerini ancak kurtaramadıklarını söyledi. 

1'İ TUTUKLANDI, 2 KİŞİ SERBEST 

 

Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgu işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Doğan Sağdıç tutuklanırken, Ü.K. ve E.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Doğan Sağdıç savcılıkta verdiği ifadede silahının tutukluk yaptığını, düzeltmeye çalışırken yanlışlıkla ateş aldığını ve Elif Saltık'ı yaraladığını, sonrasında ise kendi imkanları ile hastaneye götürdüklerini ancak kurtaramadıklarını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi