Kimliğini evde unuttu, 5 dakikayla sınavı kaçırdı

ÇORUM 27.06.2021 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2096+ kez okundu.
 

Kimliğini evde unuttu, 5 dakikayla sınavı kaçırdı

ÇORUM’da nüfus cüzdanını unuttuğu için evine giden ancak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna 5 dakika geç kalan öğrenci sınava alınmadı. Kapıda görevli polis memuru, “Keşke bize söyleseydin seni götürüp getirirdik, kusura bakma geç kaldığın için içeriye alamıyoruz” dedi.  Kentte Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna geç kalan, kimliklerini evde unutan ve kaybeden öğrencileri, polis ekipleri sınav merkezlerine yetiştirdi. Bir öğrenci, Bahçelievler Mahallesi Salim Akaydın Ortaokulu'nda gireceği sınava dakikalar kala kimliğini unutunca yaya olarak evine gitti. Ancak 5 dakika sınava geç kalan aday, görevlilerce sınav salonuna alınmadı.   ‘BEN ŞİMDİ İÇERİYE GİREMEYECEK MİYİM?’ Okul kapısına gelen öğrenci, polis memuruna, “Kimliğimi unutmuştum onu alıp geldim, şimdi içeriye giremeyecek miyim?” dedi. Görevli polis memuru , “Maalesef seni içeriye alamıyorum, keşke bize söyleseydin, seni araçla götürüp getirirdim.  Şu an alamıyoruz kusura bakma” dedi. Bir süre kapının önünde bekleyen öğrenci daha sonra okuldan ayrıldı. 

ÇORUM’da nüfus cüzdanını unuttuğu için evine giden ancak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna 5 dakika geç kalan öğrenci sınava alınmadı. Kapıda görevli polis memuru, “Keşke bize söyleseydin seni götürüp getirirdik, kusura bakma geç kaldığın için içeriye alamıyoruz” dedi.  Kentte Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna geç kalan, kimliklerini evde unutan ve kaybeden öğrencileri, polis ekipleri sınav merkezlerine yetiştirdi. Bir öğrenci, Bahçelievler Mahallesi Salim Akaydın Ortaokulu'nda gireceği sınava dakikalar kala kimliğini unutunca yaya olarak evine gitti. Ancak 5 dakika sınava geç kalan aday, görevlilerce sınav salonuna alınmadı.

 

‘BEN ŞİMDİ İÇERİYE GİREMEYECEK MİYİM?’ Okul kapısına gelen öğrenci, polis memuruna, “Kimliğimi unutmuştum onu alıp geldim, şimdi içeriye giremeyecek miyim?” dedi. Görevli polis memuru , “Maalesef seni içeriye alamıyorum, keşke bize söyleseydin, seni araçla götürüp getirirdim.  Şu an alamıyoruz kusura bakma” dedi. Bir süre kapının önünde bekleyen öğrenci daha sonra okuldan ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi