Kırmızı ışıkta geçen otomobil, iki araca çarptı; 1 ölü, 3 yaralı

SAMSUN 23.11.2021 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1992+ kez okundu.
 

Kırmızı ışıkta geçen otomobil, iki araca çarptı; 1 ölü, 3 yaralı

SAMSUN’un Çarşamba ilçesinde sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen otomobil, 2 araca çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.   Kaza, saat 11.00 sıralarında Kavakdibi mevkisi Hastane Kavşağı’nda meydana geldi. Ordu'dan Samsun yönüne giden ve kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen Yücel T. yönetimindeki 52 RF 940 plakalı otomobil, Adem D.'nin kullandığı 55 GL 495 plakalı otomobile, ardından da Salih Zafer B. yönetimindeki 41 YL 166 plakalı otomobile çarptı. Kazada sürücü Yücel T. ve yanındaki eşi Nurdan T ile diğer sürücülerden Adem D. yaralandı. Adem D.’nin aracında bulunan Kemal Gül ise yaşamını yitirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralılar Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Yücel ve Nurdan T. çiftinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kemal Gül’ün cansız bedeni morga kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

SAMSUN’un Çarşamba ilçesinde sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen otomobil, 2 araca çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.

 

Kaza, saat 11.00 sıralarında Kavakdibi mevkisi Hastane Kavşağı’nda meydana geldi. Ordu'dan Samsun yönüne giden ve kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen Yücel T. yönetimindeki 52 RF 940 plakalı otomobil, Adem D.'nin kullandığı 55 GL 495 plakalı otomobile, ardından da Salih Zafer B. yönetimindeki 41 YL 166 plakalı otomobile çarptı. Kazada sürücü Yücel T. ve yanındaki eşi Nurdan T ile diğer sürücülerden Adem D. yaralandı. Adem D.’nin aracında bulunan Kemal Gül ise yaşamını yitirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralılar Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Yücel ve Nurdan T. çiftinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kemal Gül’ün cansız bedeni morga kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi