Kırmızı ışıkta geçen otomobil, taksi ve minibüse çarptı: 2 yaralı

DÜZCE 01.09.2022 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2123+ kez okundu.
 

Kırmızı ışıkta geçen otomobil, taksi ve minibüse çarptı: 2 yaralı

 DÜZCE’de, kırmızı ışıkta geçen otomobilin taksi ve minibüse çarptığı kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, saat 07.30 sıralarında Olimpiyat Kavşağı mevkisinde meydana geldi.   Muharrem Gedik idaresindeki 54 AFF 779 plakalı otomobil; kırmızı ışıkta geçince Nabi Okyay kontrolündeki 81 T 1995 plakalı taksi ile Feyyaz Yıldırım yönetimindeki 81 AK 455 plakalı minibüse çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü Muharrem Gedik ile taksi sürücüsü Nabi Okyay yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, yaralanan Gedik ve Okyay’ı Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. (

 DÜZCE’de, kırmızı ışıkta geçen otomobilin taksi ve minibüse çarptığı kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, saat 07.30 sıralarında Olimpiyat Kavşağı mevkisinde meydana geldi.

 

Muharrem Gedik idaresindeki 54 AFF 779 plakalı otomobil; kırmızı ışıkta geçince Nabi Okyay kontrolündeki 81 T 1995 plakalı taksi ile Feyyaz Yıldırım yönetimindeki 81 AK 455 plakalı minibüse çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü Muharrem Gedik ile taksi sürücüsü Nabi Okyay yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, yaralanan Gedik ve Okyay’ı Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. (

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi