Kızı balkondan düşen anne, oturup gözyaşı döktü

ÇORUM 26.01.2021 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1588+ kez okundu.
 

Kızı balkondan düşen anne, oturup gözyaşı döktü

ÇORUM’da hava almak çıktığı balkonda dengesini kaybedip 2'ncı kattan düşen Gülende U. (23), yaralandı. Kızını yerde yatarken gören Yeter U., oturup gözyaşı döktü.   Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Bahar Caddesi'nde meydana geldi. Hava almak için balkona çıktığı öne sürülen Gülende U., dengesini kaybedip düştü. Kızının düştüğünü gören Yeter U., çığlık atarak komşularından yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yerde yaralı yatan genç kıza ilk müdahale, çağırılan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Bu sırada yerde oturup gözyaşı döken Yeter U. polisler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Gülende U., Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Genç kızın vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve ezilmeler olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

ÇORUM’da hava almak çıktığı balkonda dengesini kaybedip 2'ncı kattan düşen Gülende U. (23), yaralandı. Kızını yerde yatarken gören Yeter U., oturup gözyaşı döktü.

 

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Bahar Caddesi'nde meydana geldi. Hava almak için balkona çıktığı öne sürülen Gülende U., dengesini kaybedip düştü. Kızının düştüğünü gören Yeter U., çığlık atarak komşularından yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yerde yaralı yatan genç kıza ilk müdahale, çağırılan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Bu sırada yerde oturup gözyaşı döken Yeter U. polisler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Gülende U., Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Genç kızın vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve ezilmeler olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi