KLKANDERE VAKFINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Rize 29.03.2021 - 09:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2675+ kez okundu.
 

KLKANDERE VAKFINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Kalkandere Vakfı’nda bayrak değişimi Kalkandere Eğitim Sağlık Çevre ve Kültür Vakfı’nın Genel Kurulu 27 Mart tarihinde Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Aynı zamanda Kalkandere Vakfı’nın eski başkanı olan Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım da hemşerilerini yalnız bırakmadı. Genel Kurul’da Hasan Demirkaya, diğer başkan adayları Gürsel Aycibin ve Burhan Makıroğlu karşısında oy çokluğuyla başkan olarak seçildi. Sadri Eyüboğlu’ndan bayrağı devralan Demirkaya, zafer konuşması için alkışlarla kürsüye çıkıp “Öncelikle gösterilen bu desteğin gereğini yapmamız lazım. Artık daha çok çalışmak zorundayız. Yapacak çok işimiz var, bizden beklentiler yüksek, emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi. Yeni başkan Demirkaya’ya kürsüdeki konuşması sırasında eşlik eden Aycibin ve Makıroğlu ise Kalkandereliler arasındaki birlik ve beraberliği bir kez daha gösterdi. Eyüboğlu’nun mesajı: DEĞERLİ KALKANDERELİ HEMŞEHRİLERİM 27 Mart 2021 tarihi itibariyle tarafıma tevdi etmiş olduğunuz Vakıf &Dernek Başkanlığı görevimi tamamlamış bulunmaktayım Bu süreçte Şahsım ve Yönetim kuruluma göstermiş olduğunuz ilgi ,destek ve katılımınıza teşekkür ediyorum. Genel kurulumuz ve yeni Yönetim seçimlerimiz Kardeşlik ve Demokrasi çerçevesinde Kalkanderemizin birliği ve berberliği adına yapılmıştır.Kaybedenin olmadığı bu hizmet yarışına Sn. HASAN DEMİRKAYA ve Yönetimi tarafından devam ettirilmesine sizlerin iradesiyle karar verilmiştir.Kendilerini tebrik eder Vakıf &Dernek hizmet çalışmalarında başarılar dilerim.Siz Kalkandereli hemşehrilerimi de saygı ve sevgiyle kucaklıyorum . M. SADRİ EYÜBOĞLU

Kalkandere Vakfı’nda bayrak değişimi


Kalkandere Eğitim Sağlık Çevre ve Kültür Vakfı’nın Genel Kurulu 27 Mart tarihinde Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Aynı zamanda Kalkandere Vakfı’nın eski başkanı olan Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım da hemşerilerini yalnız bırakmadı.


Genel Kurul’da Hasan Demirkaya, diğer başkan adayları Gürsel Aycibin ve Burhan Makıroğlu karşısında oy çokluğuyla başkan olarak seçildi.


Sadri Eyüboğlu’ndan bayrağı devralan Demirkaya, zafer konuşması için alkışlarla kürsüye çıkıp “Öncelikle gösterilen bu desteğin gereğini yapmamız lazım. Artık daha çok çalışmak zorundayız. Yapacak çok işimiz var, bizden beklentiler yüksek, emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.


Yeni başkan Demirkaya’ya kürsüdeki konuşması sırasında eşlik eden Aycibin ve Makıroğlu ise Kalkandereliler arasındaki birlik ve beraberliği bir kez daha gösterdi.


Eyüboğlu’nun mesajı:


DEĞERLİ KALKANDERELİ HEMŞEHRİLERİM


27 Mart 2021 tarihi itibariyle tarafıma tevdi etmiş olduğunuz Vakıf &Dernek Başkanlığı görevimi tamamlamış bulunmaktayım


Bu süreçte Şahsım ve Yönetim kuruluma göstermiş olduğunuz ilgi ,destek ve katılımınıza teşekkür ediyorum.


Genel kurulumuz ve yeni Yönetim seçimlerimiz Kardeşlik ve Demokrasi çerçevesinde Kalkanderemizin birliği ve berberliği adına yapılmıştır.Kaybedenin olmadığı bu hizmet yarışına Sn. HASAN DEMİRKAYA ve Yönetimi tarafından devam ettirilmesine sizlerin iradesiyle karar verilmiştir.Kendilerini tebrik eder Vakıf &Dernek hizmet çalışmalarında başarılar dilerim.Siz Kalkandereli hemşehrilerimi de saygı ve sevgiyle kucaklıyorum .


M. SADRİ EYÜBOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi