KORONADAN ÖLEN DOKTOR İÇİN CENAZE TÖRENİ

Karadeniz 31.12.2020 - 15:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2606+ kez okundu.
 

KORONADAN ÖLEN DOKTOR İÇİN CENAZE TÖRENİ

TÖREN DÜZENLENDİ Trabzon’da koronavirüsten hayatını kaybeden Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Dr. Hüseyin İlhan Demirel için görev yaptığı Medical Park Trabzon Karadeniz Hastanesi’nde tören düzenlendi.   Gençlik ve Spor Eski Bakanı Faruk Nafız Özak ile Trabzonspor eski yöneticilerinin katıldığı törende Demirel’in ailesi, meslektaşları ve mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Dr. Hüseyin İlhan Demirel, törenin ardından dualarla toprağa verileceği, Uğurlu Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına uğurlandı.  

TÖREN DÜZENLENDİ

Trabzon’da koronavirüsten hayatını kaybeden Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Dr. Hüseyin İlhan Demirel için görev yaptığı Medical Park Trabzon Karadeniz Hastanesi’nde tören düzenlendi.

 

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Faruk Nafız Özak ile Trabzonspor eski yöneticilerinin katıldığı törende Demirel’in ailesi, meslektaşları ve mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Dr. Hüseyin İlhan Demirel, törenin ardından dualarla toprağa verileceği, Uğurlu Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına uğurlandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi