Koronavirüs hastası kadın öldü, eşi yoğun bakımda

Trabzon 19.01.2022 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2977+ kez okundu.
 

Koronavirüs hastası kadın öldü, eşi yoğun bakımda

 TRABZON’un Yomra ilçesinde koronavirüse yakalanan Reyhan Sönmez (72), hayatını kaybetti, aynı hastalıktan yoğun bakım ünitesine alınan eşi Kaptan Sönmez’in (82) tedavisi sürüyor.   Yomra'nın Özdil Mahallesi'nde yaşayan 7 çocuklu Reyhan ve Kaptan Sönmez çifti, bir süre önce koronavirüse yakalandı  Çift, 2 gün arayla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Reyhan Sönmez dün hayatını kaybetti. Eşi Kaptan Sönmez’in ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. 

 TRABZON’un Yomra ilçesinde koronavirüse yakalanan Reyhan Sönmez (72), hayatını kaybetti, aynı hastalıktan yoğun bakım ünitesine alınan eşi Kaptan Sönmez’in (82) tedavisi sürüyor.

 

Yomra'nın Özdil Mahallesi'nde yaşayan 7 çocuklu Reyhan ve Kaptan Sönmez çifti, bir süre önce koronavirüse yakalandı  Çift, 2 gün arayla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Reyhan Sönmez dün hayatını kaybetti. Eşi Kaptan Sönmez’in ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi