KOTA BELLİ OLDU. İKİNCİ SÜRGÜNLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Rize 05.07.2022 - 10:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1943+ kez okundu.
 

KOTA BELLİ OLDU. İKİNCİ SÜRGÜNLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İkinci sürgün yaş çay alımlarımız, bugün itibariyle (05 Temmuz Salı) başlamış olup, bütün fabrikalarımızda alım öncesi teknik ve organizasyon hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Dekara 550 Kg alım kotası uygulayacağımız ikinci sürgün kampanya döneminde; üreticilerimizin hasat olgunluğuna ulaşan çaylarını bekletmeden, biran evvel toplamaları menfaatlerine olacaktır. Bu vesile ile bütün üretici, çalışan ve tüketicilerimizin; yakın zamanda idrak edeceğimiz Kurban Bayramlarını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz. Birinci sürgün döneminde olduğu gibi huzurlu, bereketli bir kampanya dönemi temenni ederiz.   ÇAYKUR GENELMÜDÜRLÜĞÜ

İkinci sürgün yaş çay alımlarımız, bugün itibariyle (05 Temmuz Salı) başlamış olup, bütün fabrikalarımızda alım öncesi teknik ve organizasyon hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Dekara 550 Kg alım kotası uygulayacağımız ikinci sürgün kampanya döneminde; üreticilerimizin hasat olgunluğuna ulaşan çaylarını bekletmeden, biran evvel toplamaları menfaatlerine olacaktır.


Bu vesile ile bütün üretici, çalışan ve tüketicilerimizin; yakın zamanda idrak edeceğimiz Kurban Bayramlarını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz.


Birinci sürgün döneminde olduğu gibi huzurlu, bereketli bir kampanya dönemi temenni ederiz.

 

ÇAYKUR GENELMÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi