KÖTÜ HAVA UÇAKLARI RİZE SEMALARINDA TUR ATTIRDI

Rize 23.06.2022 - 10:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3177+ kez okundu.
 

KÖTÜ HAVA UÇAKLARI RİZE SEMALARINDA TUR ATTIRDI

RİZE'de dün gece etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle İstanbul-Rize seferini yapan bir yolcu uçağı önce Trabzon Havalimanı üzerinde, ardından ise Rize Havalimanı çevresinde uzun süre tur atmak zorunda kaldı.   Uçak yaklaşık 1 saatlik gecikme ile Rize'ye iniş yapabildi. İstanbul Havalimanı'ndan dün saat 22.45'de kalkan TK 2542 sefer sayılı Airbus A319-132 tipi uçağın yolcuları, Doğu Karadeniz'de etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı.   Trabzon Havalimanı üzerinde 8 tur atan yolcu uçağı Rize'deki hava şartlarının iyileşmesini bekledi. Ardından Rize Havalimanı'na yönelen ancak iniş yapamayan uçak bir süre burada havada tur attı. Yolcu uçağı hava şartlarının düzelmesi ile yaklaşık 1 saatin ardından Rize-Artvin Havalimanı'na iniş gerçekleştirdi. Yolcu uçağının Trabzon ve Rize'de havada tur attığı anlarda çizdiği daireler radar görüntülerine yansıdı. 

RİZE'de dün gece etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle İstanbul-Rize seferini yapan bir yolcu uçağı önce Trabzon Havalimanı üzerinde, ardından ise Rize Havalimanı çevresinde uzun süre tur atmak zorunda kaldı.

 

Uçak yaklaşık 1 saatlik gecikme ile Rize'ye iniş yapabildi. İstanbul Havalimanı'ndan dün saat 22.45'de kalkan TK 2542 sefer sayılı Airbus A319-132 tipi uçağın yolcuları, Doğu Karadeniz'de etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı.

 

Trabzon Havalimanı üzerinde 8 tur atan yolcu uçağı Rize'deki hava şartlarının iyileşmesini bekledi. Ardından Rize Havalimanı'na yönelen ancak iniş yapamayan uçak bir süre burada havada tur attı. Yolcu uçağı hava şartlarının düzelmesi ile yaklaşık 1 saatin ardından Rize-Artvin Havalimanı'na iniş gerçekleştirdi. Yolcu uçağının Trabzon ve Rize'de havada tur attığı anlarda çizdiği daireler radar görüntülerine yansıdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi