KPSS SINAVI ÖNCESİ ADAYLARA UYARILAR

Eğitim 20.11.2020 - 14:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1944+ kez okundu.
 

KPSS SINAVI ÖNCESİ ADAYLARA UYARILAR

RTEÜ Rektörü  ve  ÖSYM Rize İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, 22 Kasım 2020 Pazar günü Türkiye genelinde olduğu gibi Rize’de de yapılacak olan 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (Ortaöğretim) (KPSS) öncesi, sınava girecek adaylara ve adayların ailelerine çeşitli uyarılarda bulundu. Rektörlük makamında basına açıklama yapan ÖSYM İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN; 22 Kasım 2020 Pazar günü yapılacak olan 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı (Ortaöğretim)’nın Rize’de Rize Merkez ile birlikte Çayeli ve Ardeşen İlçelerinde yapılacağını belirtti. Rize merkezde sınava 4269, Çayeli’nde 653 ve Ardeşen’de de 1068 aday olmak üzere Rize’de toplam 5.990 aday KPSS Ortaöğretim sınavına girecektir. ÖSYM Rize İl Sınav Koordinatörlüğü olarak,  içinden geçmekte olduğumuz COVİD-19 salgını döneminde adayların sınava herhangi bir problemle karşılaşmadan; sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak rahat bir şekilde girmeleri için bütün önlemleri aldıklarını belirten Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN: “Adaylar 8.30’dan itibaren sınav binalarına alınmaya başlanacak olup saat 10.00’dan sonra hiçbir aday sınav binalarına alınmayacaktır. Kimlik Kartını kaybeden, unutan, kimlik kartı olmayan veya kimlik kartında kimlik numarası ve fotoğrafı bulunmayan adayların kimlik kartlarını çıkartabilmeleri için Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında Rize merkez ile Çayeli ve Ardeşen İlçe Nüfus müdürlüleri açık olacaktır. Kamu Personeli Seçme Sınavı (Ortaöğretim)’na gireceğini Sınava Giriş Belgesi ile belgeleyen adaylar (yanlarında bulunan eş, kardeş, anne veya babadan bir refakatçi) ile Sınav Görevlileri Pazar günkü sokağa çıkma uygulamasından muaf tutulacaktır.” dedi. ÖSYM RİZE İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ  

RTEÜ Rektörü  ve  ÖSYM Rize İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, 22 Kasım 2020 Pazar günü Türkiye genelinde olduğu gibi Rize’de de yapılacak olan 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (Ortaöğretim) (KPSS) öncesi, sınava girecek adaylara ve adayların ailelerine çeşitli uyarılarda bulundu.


Rektörlük makamında basına açıklama yapan ÖSYM İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN; 22 Kasım 2020 Pazar günü yapılacak olan 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı (Ortaöğretim)’nın Rize’de Rize Merkez ile birlikte Çayeli ve Ardeşen İlçelerinde yapılacağını belirtti. Rize merkezde sınava 4269, Çayeli’nde 653 ve Ardeşen’de de 1068 aday olmak üzere Rize’de toplam 5.990 aday KPSS Ortaöğretim sınavına girecektir.


ÖSYM Rize İl Sınav Koordinatörlüğü olarak,  içinden geçmekte olduğumuz COVİD-19 salgını döneminde adayların sınava herhangi bir problemle karşılaşmadan; sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak rahat bir şekilde girmeleri için bütün önlemleri aldıklarını belirten Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN: “Adaylar 8.30’dan itibaren sınav binalarına alınmaya başlanacak olup saat 10.00’dan sonra hiçbir aday sınav binalarına alınmayacaktır. Kimlik Kartını kaybeden, unutan, kimlik kartı olmayan veya kimlik kartında kimlik numarası ve fotoğrafı bulunmayan adayların kimlik kartlarını çıkartabilmeleri için Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında Rize merkez ile Çayeli ve Ardeşen İlçe Nüfus müdürlüleri açık olacaktır. Kamu Personeli Seçme Sınavı (Ortaöğretim)’na gireceğini Sınava Giriş Belgesi ile belgeleyen adaylar (yanlarında bulunan eş, kardeş, anne veya babadan bir refakatçi) ile Sınav Görevlileri Pazar günkü sokağa çıkma uygulamasından muaf tutulacaktır.” dedi.



ÖSYM RİZE İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi