Küçük yüreklerden anlamlı yardım

AMASYA 27.04.2022 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2104+ kez okundu.
 

Küçük yüreklerden anlamlı yardım

AMASYA’da ‘ellerimiz küçük ama yüreğimiz büyük’ kampanyası başlatan ilkokul öğrencileri, harçlıklarından biriktirip, topladıkları toplam 5 lirayla bazı ihtiyaç sahibi ailelerin bakkal borcunu kapattı.   Suluova ilçesinde TOKİ Çelebi Mehmet İlkokulu 1-E sınıfı öğrencileri,  öğretmenleri Mustafa Bahar öncülüğünde, yörede ihtiyaç sahibi ailelere yardım için ‘ellerimiz küçük ama yüreğimiz büyük’ adlı kampanya etkinliği başlattı.  Öğrenciler ve velilerin de destek verdiği kampanyada toplanan yaklaşık 5 bin lirayla tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin bakkala olan borcu ödendi. İlçede bir grup öğrenci de, ihtiyaçlı ailelere pide ve ekmek verilmesi için fırın işletmecisine bir miktar para da bıraktı.   ‘BORÇLARI KAPATIP GİTTİLER’ Bakkal Bahattin Bayar, veresiye defterinde gerçekten ihtiyaç sahibi kişilerin olduğunu belirterek “Kendi harçlıklarını biriktirerek gelip çok sayıda insanın borcunu kapatıp gittiler şaşkınım” diye konuştu. Öğretmeni Mustafa Bahar, “Ramazan ayı nedeniyle öğrencilerimiz kumbaralarındaki harçlıkları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için böyle bir etkinlik yapmak istedi. Bende onlarda çok mutlu oldular” dedi. Öğrencilerden Muhammed Eren Erçetin (7), çok mutlu olduğunu söylerken, arkadaşı Yağmur Özkanoğlu ise, “Mahallemizde ihtiyaçlı aileler sıcak ekmek yesin, borçlarını düşünmesin, onlar mutlu olsun, biz de mutlu olalım istedik” şeklinde konuştu. 

AMASYA’da ‘ellerimiz küçük ama yüreğimiz büyük’ kampanyası başlatan ilkokul öğrencileri, harçlıklarından biriktirip, topladıkları toplam 5 lirayla bazı ihtiyaç sahibi ailelerin bakkal borcunu kapattı.

 

Suluova ilçesinde TOKİ Çelebi Mehmet İlkokulu 1-E sınıfı öğrencileri,  öğretmenleri Mustafa Bahar öncülüğünde, yörede ihtiyaç sahibi ailelere yardım için ‘ellerimiz küçük ama yüreğimiz büyük’ adlı kampanya etkinliği başlattı.  Öğrenciler ve velilerin de destek verdiği kampanyada toplanan yaklaşık 5 bin lirayla tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin bakkala olan borcu ödendi. İlçede bir grup öğrenci de, ihtiyaçlı ailelere pide ve ekmek verilmesi için fırın işletmecisine bir miktar para da bıraktı.

 

‘BORÇLARI KAPATIP GİTTİLER’ Bakkal Bahattin Bayar, veresiye defterinde gerçekten ihtiyaç sahibi kişilerin olduğunu belirterek “Kendi harçlıklarını biriktirerek gelip çok sayıda insanın borcunu kapatıp gittiler şaşkınım” diye konuştu. Öğretmeni Mustafa Bahar, “Ramazan ayı nedeniyle öğrencilerimiz kumbaralarındaki harçlıkları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için böyle bir etkinlik yapmak istedi. Bende onlarda çok mutlu oldular” dedi. Öğrencilerden Muhammed Eren Erçetin (7), çok mutlu olduğunu söylerken, arkadaşı Yağmur Özkanoğlu ise, “Mahallemizde ihtiyaçlı aileler sıcak ekmek yesin, borçlarını düşünmesin, onlar mutlu olsun, biz de mutlu olalım istedik” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi