KULİS . KABİNEDE 2 BAKAN GİDİYOR. İŞTE GELECEK İSİMLER

Siyaset 09.06.2022 - 15:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2728+ kez okundu.
 

KULİS . KABİNEDE 2 BAKAN GİDİYOR. İŞTE GELECEK İSİMLER

Kabinede değişiklik olacak! 'Gidecek olan iki bakanın ismi belli oldu' iddiası Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yerine iki yeni bakan atanacağı öne sürüldü.   AK PARTİ iktidarının yeni bir kabine değişikliği adımı atacağı öne sürüldü. Medyatava'nın Ankara kulislerine dayandırdığı habere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından iki atama yapılacak.   Kulis bilgilerine göre Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Hazine ve Maliye Bakanı olacak.    EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı oluyor.   Habere göre kabinede değişiklik kararının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Kabinede değişiklik olacak! 'Gidecek olan iki bakanın ismi belli oldu' iddiası


Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yerine iki yeni bakan atanacağı öne sürüldü.

 
AK PARTİ iktidarının yeni bir kabine değişikliği adımı atacağı öne sürüldü.


Medyatava'nın Ankara kulislerine dayandırdığı habere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından iki atama yapılacak.

 

Kulis bilgilerine göre Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Hazine ve Maliye Bakanı olacak. 

 

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı oluyor.

 

Habere göre kabinede değişiklik kararının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi