KUPADA İŞLEŞMELER BELLİ OLDU. ERKEN FİNAL.

Spor 15.01.2021 - 14:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2123+ kez okundu.
 

KUPADA İŞLEŞMELER BELLİ OLDU. ERKEN FİNAL.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalistlerin belli olmasıyla gözler kura heyecanına çevrildi. Kupada çeyrek final heyecanı başlıyor. Son 16 turundan itibaren VAR Sistemi'nin kullanıldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşmaları 9, 10 ve 11 Şubat, yarı final müsabakaları ise 16, 17 veya 18 Mart tarihlerinde oynanacak.   Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde; DG Sivasspor - Antalyaspor Galatasaray - Alanyaspor İH Konyaspor - Beşiktaş Fenerbahçe - Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası olası yarı final eşleşmeleri ise şu şekilde; DG Sivasspor - FT Antalyaspor karşılaşmasının galibi, Galatasaray - Alanyaspor maçının galibi ile eşleşecek.   İH Konyaspor - Beşiktaş karşılaşmasının galibi, Fenerbahçe - Başakşehir maçının galibi ile eşleşecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalistlerin belli olmasıyla gözler kura heyecanına çevrildi.


Kupada çeyrek final heyecanı başlıyor. Son 16 turundan itibaren VAR Sistemi'nin kullanıldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşmaları 9, 10 ve 11 Şubat, yarı final müsabakaları ise 16, 17 veya 18 Mart tarihlerinde oynanacak.

 

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde;


DG Sivasspor - Antalyaspor

Galatasaray - Alanyaspor

İH Konyaspor - Beşiktaş

Fenerbahçe - Başakşehir


Ziraat Türkiye Kupası olası yarı final eşleşmeleri ise şu şekilde;


DG Sivasspor - FT Antalyaspor karşılaşmasının galibi, Galatasaray - Alanyaspor maçının galibi ile eşleşecek.
 

İH Konyaspor - Beşiktaş karşılaşmasının galibi, Fenerbahçe - Başakşehir maçının galibi ile eşleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi