LİYAKAT KONUSUNDA DURUM BU KADADAR MI VAHİM?

Rize 15.08.2022 - 19:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1816+ kez okundu.
 

LİYAKAT KONUSUNDA DURUM BU KADADAR MI VAHİM?

2013 Yılında Handüzü Yaylası’nda Milli Parklar tarafından planlanan Handüzü Tabiat Parkının proje aşamasında vatandaşlar ve ilgili kurum arasındaki anlaşmazlığı gidermek için, o dönem Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek tarafları bir araya getirerek bir çözüm yolu bulmuştu.    Bu anlaşma sırasında derneğimizin yayla ile ilgili bazı talepleri olmuştu ve vatandaşlar huzurunda Sayın Gökmen Çiçek’le bu taleplerin karşılanması konusunda mutabakata varmıştık.    Sayın kaymakamın tayininin çıkması üzerine konuyu göreve yeni başlayan kaymakama ve ilgili kurumlara ilettik, ancak bu taleplerin karşılanması konusunda bir sonuç alamadık.   Devlet kurumlarında devamlılık esastır, anlayışına dayanarak konu ile ilgili Cimer’e bir talep yazısı yazdık. Dilekçemizde Handüzü Tabiat Parkı veya herhangi başka bir kurumla ilgili bir şikayet söz konusu değildi. Sadece 2013 yılında Güneysu Kaymakamlığı, ilgili kurumlar ve derneğimiz  arasında mutabakata varılan anlaşma ile ilgili maddelerin yerine getirilme talebiydi.   Cimer, dilekçeyi konunun muhatabı olan Tarım Ve Orman Bakanlığı Rize Şube Müdürlüğüne iletti. Ancak sanıyorum il müdürlüğünde dilekçe ile ilgilenen arkadaş sadece dilekçenin giriş cümlesini okuyarak, onu da yanlış yorumlayarak bize bir cevap yazdı. Gerçekten artık okuduğumuzu anlayamayacak durumda mıyız?   2013’te mutabakata varılan ve 20.05.2022 tarihinde Cimer’e yazdığımız dilekçe ile muhatabın verdiği cevap arasında bir ilgi olup olmadığını siz değerli okuyucularımıza bırakıyorum.   Ceyhun KALENDER
2013 Yılında Handüzü Yaylası’nda Milli Parklar tarafından planlanan Handüzü Tabiat Parkının proje aşamasında vatandaşlar ve ilgili kurum arasındaki anlaşmazlığı gidermek için, o dönem Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek tarafları bir araya getirerek bir çözüm yolu bulmuştu. 
 
Bu anlaşma sırasında derneğimizin yayla ile ilgili bazı talepleri olmuştu ve vatandaşlar huzurunda Sayın Gökmen Çiçek’le bu taleplerin karşılanması konusunda mutabakata varmıştık. 
 
Sayın kaymakamın tayininin çıkması üzerine konuyu göreve yeni başlayan kaymakama ve ilgili kurumlara ilettik, ancak bu taleplerin karşılanması konusunda bir sonuç alamadık.
 
Devlet kurumlarında devamlılık esastır, anlayışına dayanarak konu ile ilgili Cimer’e bir talep yazısı yazdık. Dilekçemizde Handüzü Tabiat Parkı veya herhangi başka bir kurumla ilgili bir şikayet söz konusu değildi. Sadece 2013 yılında Güneysu Kaymakamlığı, ilgili kurumlar ve derneğimiz  arasında mutabakata varılan anlaşma ile ilgili maddelerin yerine getirilme talebiydi.
 
Cimer, dilekçeyi konunun muhatabı olan Tarım Ve Orman Bakanlığı Rize Şube Müdürlüğüne iletti. Ancak sanıyorum il müdürlüğünde dilekçe ile ilgilenen arkadaş sadece dilekçenin giriş cümlesini okuyarak, onu da yanlış yorumlayarak bize bir cevap yazdı. Gerçekten artık okuduğumuzu anlayamayacak durumda mıyız?
 
2013’te mutabakata varılan ve 20.05.2022 tarihinde Cimer’e yazdığımız dilekçe ile muhatabın verdiği cevap arasında bir ilgi olup olmadığını siz değerli okuyucularımıza bırakıyorum.
 

Ceyhun KALENDER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi