Mağarayı su bastı mahsur kalan 7 kişiyi köylüler kurtardı

Güncel 04.07.2021 - 21:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2499+ kez okundu.
 

Mağarayı su bastı mahsur kalan 7 kişiyi köylüler kurtardı

 DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde selde su basan Fakıllı mağarasında mahsur kalan 7 kişi, durumu fark eden köylüler tarafından kurtarıldı. Ailenin küçük bebeklerinin kurtarılma anı ve mağaranın suyla dolma anı kameralara yansıdı.    Akçakoca ilçesi Fakıllı Köyü’nde bulunan Fakıllı mağarası aşırı yağmur nedeniyle suyla doldu. Bu sırada mağara içinde bulunan 7 kişilik aile mağaranın içine su dolmaya başlayınca mahsur kaldı. Durumu fark eden Fakıllı Köyü sakinlerinden Birol Arslan ve Nazmi Işık hemen mağaraya girerek ailenin dışarı çıkmasına yardımcı oldu. Su baskını nedeniyle korkan ve paniğe kapılan aile fertleri ne yapacaklarını şaşırırken vatandaşlar öncelikle küçük bebekleri alarak mağaradan çıkardı. Hem köylülerin bebekleri kurtarması hem de mağaraya dolan sular vatandaşlar tarafından görüntülendi. Kurtarma çalışmasını anlatan Birol Arslan, "Biz çok korktuk. Aile daha fazla korkmuştu. Kurtarılınca arabaya bindiler sağ salim gittiler. Herhangi bir problem olmadı. Sadece korktuklarıyla kaldılar. Bizde korktuk tabi.” dedi.  Diğer yandan yağmurların durmasıyla birlikte mağaranın içi vatandaşlar tarafından görüntülendi. Bir süreliğine ziyarete kapatılan mağarada su baskınlarının izlerinin görmek mümkün oldu.  

 DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde selde su basan Fakıllı mağarasında mahsur kalan 7 kişi, durumu fark eden köylüler tarafından kurtarıldı. Ailenin küçük bebeklerinin kurtarılma anı ve mağaranın suyla dolma anı kameralara yansıdı. 

 

Akçakoca ilçesi Fakıllı Köyü’nde bulunan Fakıllı mağarası aşırı yağmur nedeniyle suyla doldu. Bu sırada mağara içinde bulunan 7 kişilik aile mağaranın içine su dolmaya başlayınca mahsur kaldı. Durumu fark eden Fakıllı Köyü sakinlerinden Birol Arslan ve Nazmi Işık hemen mağaraya girerek ailenin dışarı çıkmasına yardımcı oldu. Su baskını nedeniyle korkan ve paniğe kapılan aile fertleri ne yapacaklarını şaşırırken vatandaşlar öncelikle küçük bebekleri alarak mağaradan çıkardı. Hem köylülerin bebekleri kurtarması hem de mağaraya dolan sular vatandaşlar tarafından görüntülendi. Kurtarma çalışmasını anlatan Birol Arslan, "Biz çok korktuk. Aile daha fazla korkmuştu. Kurtarılınca arabaya bindiler sağ salim gittiler. Herhangi bir problem olmadı. Sadece korktuklarıyla kaldılar. Bizde korktuk tabi.” dedi.  Diğer yandan yağmurların durmasıyla birlikte mağaranın içi vatandaşlar tarafından görüntülendi. Bir süreliğine ziyarete kapatılan mağarada su baskınlarının izlerinin görmek mümkün oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi