Medine'yi 26 yerinden bıçaklayarak öldüren şüpheli, tutuklandı (2)

Trabzon 08.06.2021 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2444+ kez okundu.
 

Medine'yi 26 yerinden bıçaklayarak öldüren şüpheli, tutuklandı (2)

TUTUKLANDI Trabzon'da, okul önünde Medine Seyis’i 26 yerinden bıçaklayarak öldüren Bülent Taşkın, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.   ESKİ EŞİ: KATİL ZANLISI SÜREKLİ RAHATSIZ EDİYORDU Katil zanlısı Bülent Taşkın’ın eski eşi Medine Seyis'i defalarca rahatsız ettiğini belirten Atalay Türkoğlu, saldırganın en ağır cezayı almasını istedi. Konunun yakın takipçisi olacağını ifade eden Türkoğlu, “Eski eşimle aramız düzelme aşamasındaydı. Bu şahıs defalarca eşimi rahatsız ediyordu. Hatta koruma tedbiri ve uzaklaştırma kararı aldı. Ama bu karar bitmesine rağmen uzatılmadı, bu konunun takipçisi olunsaydı ve gerekli önlemler alınmış olsaydı, eşim şimdi hayatta olurdu. Eşimle bu adam arasında sevgili gibi bir durum söz konusu değildir, bu tür bazı haberler ve yorumlar, ailemizi daha da üzmüştür” dedi. 

TUTUKLANDI Trabzon'da, okul önünde Medine Seyis’i 26 yerinden bıçaklayarak öldüren Bülent Taşkın, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

 

ESKİ EŞİ: KATİL ZANLISI SÜREKLİ RAHATSIZ EDİYORDU Katil zanlısı Bülent Taşkın’ın eski eşi Medine Seyis'i defalarca rahatsız ettiğini belirten Atalay Türkoğlu, saldırganın en ağır cezayı almasını istedi. Konunun yakın takipçisi olacağını ifade eden Türkoğlu, “Eski eşimle aramız düzelme aşamasındaydı. Bu şahıs defalarca eşimi rahatsız ediyordu. Hatta koruma tedbiri ve uzaklaştırma kararı aldı. Ama bu karar bitmesine rağmen uzatılmadı, bu konunun takipçisi olunsaydı ve gerekli önlemler alınmış olsaydı, eşim şimdi hayatta olurdu. Eşimle bu adam arasında sevgili gibi bir durum söz konusu değildir, bu tür bazı haberler ve yorumlar, ailemizi daha da üzmüştür” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi